טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
את לא נודניקית,פשוט לא ידעתי למה להתיחס. אני לא יודעת מה כולל רפלקסולוגיה שימושית - האם זה קורס מקוצר ? בכל מקרה כל תוספת ידע בעיקר בתחום הרפלקסולוגיה היא מבורכת בתחום שלנו אם באבחון ואם ביכולת שלנו לקלוט ולדעת על האדם באופן מקיף יותר ובכך לספק לו טיפול מקיף והתיחסות למכלול שלו. כמובן,שזה תחום מאד מענין ומוסיף מאד ברמה האישית ובכלל.
בהצלחה ותעדכני אותנו על רשמייך מהקורס
שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד