איך בוחרים פדיקוריסטית טובה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך בוחרים פדיקוריסטית טובה?
    דורית
    06/02/2008

היי אורנה, בד"כ מורידים לי עור ואז כואב לי ללכת, אני מחפשת מישהי עדינה ומקום דיסקרטי בתל אביב, אני לא מסוגלת לשבת בתוך חלון ראווה לעיני כל כמו בהרבה מקומות.
    יש המלצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך בוחרים פדיקוריסטית טובה

אורנה רז
    06/02/2008

הי דורית,
    א. אין סיבה שתצאי עם כאב מטיפול פדיקור,תמיד רצוי להשאיר מעט עור מאחר והרגל זקוקה להגנה הזאת וזו הסיבה שהגוף מיצר את העור הקשה.
    ב. אני לא מכירה פדיקוריסטיות בתל-אביב. ידוע לי כי ב -i.c.c בדיזינגוף סנטר פתחו חדר טיפולים יפה ,עובדת שם בחורה מאד נחמדה ומקצועית את מוזמנת לנסות.
    ג. לגבי בחירת פדיקוריסטית - תמיד מומלץ לקבל המלצה מחברה שהיתה ונהנתה או לחילופין להזמין תור למניקור או מריחת לק להתרשם מהמקום מהנפשות הפועלות ,לשאול שאלות רלוונטיות ואז להחליט הלאה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי תבקשי ממנה שתסיר פחות עור

נסיכת הצבעים
    07/02/2008

לפעמים יש פדיקורסטיות שרגילות להסיר יותר עור כי יש לקוחות שאוהבות ככה ומעירות אם נשאר מעט עור
    אז לא נראה לי שתהיה לה בעיה להסירלך פחות אם תבקשי ממנה
    את יכולה גם לנסות פדיקור יבש שעובדים עם מי פילנג או ג'ל התפחה ובלי סכינים
    ואז מסירים פחות עור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו