מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפורן מפוצלתרייצ'ל01/10/2012
שלום רב (-:
לפניי כשנתיים בערך, הציפורן שלי באגודל נשברה לשתיים ומאז היא צומחת בצורה הזו, מפוצלת וחצויה לשניים. הייתי אצל רופאת עור, היא שיערה שהדבר נובע מפטרייה, היא נתנה לי טיפות לטיפול למריחה חיצונית על הציפורן, אך הדבר לא עזר. ניסיתי לאחות את הציפורן עם אבקה ודבק (מיוחדים לציפורניים, אצל מניקוריסטית), וגם זה לא עזר. ניסיתי לגזור את הציפורן כל-כך עמוק, עד הבשר ממש, כדי להוציא את כל "הפיצול" ולהניח לה לצמוח חדשה ובריאה, אך היא פשוט המשיכה לצמוח מפוצלת. מאז כל מניקוריסטית טענה אחרת, אחת פטרייה, השנייה אמרה שזה לעולם לא יצמח תקין שוב אלא אם כן יתלשו לי את כל הציפורן מהשורש (דבר שלא אעשה, מראה ידיים וציפורניים חשוב לי, אבל לא עד לרמה כזו).
ובכל זאת, יש איזושהי דרך שבה אוכל לתקן את זה ולגרום לציפורניים שלי להראות בריאות ויפות?...
חשבתי אולי על לק ג'ל, והדבקת ציפורן מלאכותית או בנייה רק מעל הציפורן הזו ספציפית, (ניסיתי בעבר בנייה בכל הציפורניים אבל לא אהבתי את התוצאה).
אז רק רציתי להתייעץ איתך לפניי - מה דעתך בעניין ומה את ממליצה לי לעשות? (-:
תודה רבה!
רייצ'ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן מפוצלת - תגובה
אילנה כסיף02/10/2012שלום רייצ׳ל. את צודקת לגמרי במחשבה של כיסוי הבעיה. את בהחלט יכולה לעשות ציפוי של ג'ל או לבנות. זה לא יפתור את הבעיה אבל היא לא תראה לעין. חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אילנה!
רייצ'ל02/10/2012וסתם מסקרנות - יש בכלל דרך לפתור בעיה כזו?, ולמה זה ממשיך לצמוח ככה לדעתך? (-:
חג שמח גם לך אילנה ושוב תודה רבה (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אילנה! - תגובה
אילנה כסיף04/10/2012רייצ׳ל שלום ראשית כל בשמחה- זו מטרת הפורום ??. לשאלתך לגבי הסיבה- לרוב זה תורשתי. בכל אופן יש פגם קטן בשרש הציפורן ולכן יש פיצול. לכן, ככל הנראה זה לא יעבור. אבל כמו שהבנת, יש פתרונות אלגנטיים. חג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)