ציפורן מפוצלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורן מפוצלת
    רייצ'ל
    01/10/2012

שלום רב (-:
    לפניי כשנתיים בערך, הציפורן שלי באגודל נשברה לשתיים ומאז היא צומחת בצורה הזו, מפוצלת וחצויה לשניים. הייתי אצל רופאת עור, היא שיערה שהדבר נובע מפטרייה, היא נתנה לי טיפות לטיפול למריחה חיצונית על הציפורן, אך הדבר לא עזר. ניסיתי לאחות את הציפורן עם אבקה ודבק (מיוחדים לציפורניים, אצל מניקוריסטית), וגם זה לא עזר. ניסיתי לגזור את הציפורן כל-כך עמוק, עד הבשר ממש, כדי להוציא את כל "הפיצול" ולהניח לה לצמוח חדשה ובריאה, אך היא פשוט המשיכה לצמוח מפוצלת. מאז כל מניקוריסטית טענה אחרת, אחת פטרייה, השנייה אמרה שזה לעולם לא יצמח תקין שוב אלא אם כן יתלשו לי את כל הציפורן מהשורש (דבר שלא אעשה, מראה ידיים וציפורניים חשוב לי, אבל לא עד לרמה כזו).
    ובכל זאת, יש איזושהי דרך שבה אוכל לתקן את זה ולגרום לציפורניים שלי להראות בריאות ויפות?...
    חשבתי אולי על לק ג'ל, והדבקת ציפורן מלאכותית או בנייה רק מעל הציפורן הזו ספציפית, (ניסיתי בעבר בנייה בכל הציפורניים אבל לא אהבתי את התוצאה).

אז רק רציתי להתייעץ איתך לפניי - מה דעתך בעניין ומה את ממליצה לי לעשות? (-:

תודה רבה!
    רייצ'ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפורן מפוצלת

הוספת תגובה

• ציפורן מפוצלת - תגובה

אילנה כסיף
    02/10/2012

שלום רייצ׳ל. את צודקת לגמרי במחשבה של כיסוי הבעיה. את בהחלט יכולה לעשות ציפוי של ג'ל או לבנות. זה לא יפתור את הבעיה אבל היא לא תראה לעין. חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אילנה!

רייצ'ל
    02/10/2012

וסתם מסקרנות - יש בכלל דרך לפתור בעיה כזו?, ולמה זה ממשיך לצמוח ככה לדעתך? (-:

חג שמח גם לך אילנה ושוב תודה רבה (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אילנה! - תגובה

אילנה כסיף
    04/10/2012

רייצ׳ל שלום ראשית כל בשמחה- זו מטרת הפורום ??. לשאלתך לגבי הסיבה- לרוב זה תורשתי. בכל אופן יש פגם קטן בשרש הציפורן ולכן יש פיצול. לכן, ככל הנראה זה לא יעבור. אבל כמו שהבנת, יש פתרונות אלגנטיים. חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו