עור קשה בכף הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור קשה בכף הרגל
    קרן
    06/11/2012

שלום,

בד"כ כשאני עושה פדיקור לא עושים לי בכף הרגל עם סכין,האמת שאין צורך.יש קצת עור קשה אבל לא ברמה שמצריכה סכין.
    בפעם האחרונה שעשיתי פדיקור הפדיקוריסטית אוטומטית עשתה לי עם סכין,בלי ממש להסתכל לדעתי על מצב כף הרגל-ואני בטיפשותי לא עצרתי אותה.ועכשיו זה מרגיש כמו נייר שיוף...משופשף,מכוער...פשוט הרוס...אני משייפת עם משייפים ביתיים,שמה קרמים-וכצפוי-שום דבר לא עוזר.אז עכשיו אני עבד לפדיקור עם סכין? האמת שניסיתי גם עם סכין בבית-ולא ממש עוזר...זוועה...

מה ניתן לעשות?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור קשה בכף הרגל

הוספת תגובה

• עור קשה בכף הרגל - תגובה

אילנה כסיף
    06/11/2012

שלום קרן. קודם כל זה לא מחייב שתאלצי להשתמש בסכינים להבא. אבל צריך לתת לעור ל״נוח״. לא לגעת ברגל שבועיים. אחרי שבועיים לשייף במקלחת עם פילינג עם משייך לכף הרגל כדי להחליק את העור. עוד חודש את יכולה לבקר שוב במכון הפדיקור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר!

קרן
    06/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר! - תגובה

אילנה כסיף
    07/11/2012

בשמחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו