פדיקור רפואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פדיקור רפואי
    אפרת
    27/05/2013

שלום אילנה.
    אני פונה אלייך מתוך ייאוש. אני שנים סובלת מפטריות ועור יבש. מתנגדת בכל תוקף לכדורים. הייתי מטופלת אצל פדיקוריסטית שנים והמצב ישתפר שהתמדתי להגיע. אבל בשנים אחרונות עברתי לגבעתיים ואינני מוצאת מישהי שאוכל לסמוך עלייה. אנא עיזרי לי למצוא מישהיא בסביבתי שאוכל להמשיך ולטפל בבעיתי. מצאתי פה הרבה מכוני יופי שכל הזמן הפדיקוריסטית מתחלפת. אני צריכה מישהיא קבועה וטובה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פדיקור רפואי

הוספת תגובה

• פדיקור רפואי - תגובה

אילנה כסיף
    29/05/2013

שלום אפרת, מדיניות הפורום היא שין לאפשר פרסום כזה או אחר לעם, אני מנועה מלהמליץ על מטפלות/ים במסגרת הפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פדיקור רפואי

sherry
    11/09/2013

אני מכירה מישהי מקסימה שיצא לי ללכת אליה מספר פעמים והיא מומלצת בחום היא נמצאת בגבעתיים- ברחוב כצנלסון 15 שמה שירן- ושם המקום- מכון נירית
    את תהני :)
    שיהיה לך המשך שבוע טוב
    שרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו