חיטוי ז'קוזי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיטוי ז'קוזי
    ורד
    30/10/2013

שלום לאילנה,את מכירה יש במכונים קורסה פדיקור עם עיסוי וז'קוזי,השאלה היא איך אפשר לחטות את אמבט ז'קוזי אחרי כל לקוחה?אם אני משפריצה ברביסיד ל10דקות אם. זה בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיטוי ז'קוזי

הוספת תגובה

• חיטוי ז'קוזי - תגובה

אילנה כסיף
    30/10/2013

איזה יופי שאת שואלת את זה. אני בדיוק כותבת כתבה על חיטוי ועיקור במכונים. ??אז ככה: בעוד הלקוחה מיבשת לק או נחה עם מסכה יש לנקז את המים מהאמבט. לשטוף עם ספוג וסבון חיטוי ולרסס תמיסת חיטוי למשל מרביסייד ל10 דקות. לשטוף היטב. ולנגב ליבוש. בסוף יום העבודה יש להוציא את הפילטר ולחטא אותו עם הכלים בסטריליזטור פלסטיק. יש למלא את האמבט במים ולשים כלור בכמות של כף אחת ללייטר מים ולהפעיל את הג׳טים לחצי שעה. לנקז מים וליבש האמבט. פעם בשבוע יש להשאיר את האמבט מלא בתמיסה הכלורית למשך לילה( בנוסף לפרוצדורות שפירטתי).
    ושוב, תודה על השאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיטוי ז'קוזי

ורד
    03/11/2013

תודה על תשובה,שאלה קטנה אליך כתבת למלאה ז'קוזי בכלור לחצי שעה, מאיפה אני לוקחת כלור מהשהו לא מובן לי, לא מספיק לרסס ברביסיד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיטוי ז'קוזי - תגובה

אילנה כסיף
    03/11/2013

כלור זה חומר שיש באקונומיקה שאת משתמשת גם בבית. וכפי שציינת, לא די המרבי סייד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו