מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיטוי ז'קוזיורד30/10/2013
שלום לאילנה,את מכירה יש במכונים קורסה פדיקור עם עיסוי וז'קוזי,השאלה היא איך אפשר לחטות את אמבט ז'קוזי אחרי כל לקוחה?אם אני משפריצה ברביסיד ל10דקות אם. זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוי ז'קוזי - תגובה
אילנה כסיף30/10/2013איזה יופי שאת שואלת את זה. אני בדיוק כותבת כתבה על חיטוי ועיקור במכונים. ??אז ככה: בעוד הלקוחה מיבשת לק או נחה עם מסכה יש לנקז את המים מהאמבט. לשטוף עם ספוג וסבון חיטוי ולרסס תמיסת חיטוי למשל מרביסייד ל10 דקות. לשטוף היטב. ולנגב ליבוש. בסוף יום העבודה יש להוציא את הפילטר ולחטא אותו עם הכלים בסטריליזטור פלסטיק. יש למלא את האמבט במים ולשים כלור בכמות של כף אחת ללייטר מים ולהפעיל את הג׳טים לחצי שעה. לנקז מים וליבש האמבט. פעם בשבוע יש להשאיר את האמבט מלא בתמיסה הכלורית למשך לילה( בנוסף לפרוצדורות שפירטתי).
ושוב, תודה על השאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיטוי ז'קוזי
ורד03/11/2013תודה על תשובה,שאלה קטנה אליך כתבת למלאה ז'קוזי בכלור לחצי שעה, מאיפה אני לוקחת כלור מהשהו לא מובן לי, לא מספיק לרסס ברביסיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיטוי ז'קוזי - תגובה
אילנה כסיף03/11/2013כלור זה חומר שיש באקונומיקה שאת משתמשת גם בבית. וכפי שציינת, לא די המרבי סייד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)