מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפורן חודרנית ועיקור כלי העבודהחיים22/11/2013
אילנה שלום ,
יש לי שתי שאלות:
1. יש ציפורן חודרנית ברגל , כבר שנים רבות . עד כה הצליחו לעזור לי להקלה לתקופות קצרות בלבד .
אני מחפש מקום באיזור המרכז שבו יש פדיקוריסטייות שמומחיות בתחום ציפורן חודרנית.
אני גר ברחובות , אבל מוכן גם לנסוע לכל מקום באיזור המרכז במידה שהמקום מקצועי בתחום ציפורן חודרנית
2. לגבי חיטוי ועיקור כלי העבודה לטיפול בציפורן חודרנית. האם סטריליזטור קוורץ נותן הגנה מספקת או לא ?
תודה,
חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן חודרנית ועיקור כלי העבודה - תגובה
אילנה כסיף24/11/2013שלום חיים.
לגבי סטריליזטור קוורץ - משרד הבריאות בהחלט מאשר.
אני איני מכירה ברחובות מטפלים יש נייל סטודיו ברחובות אולי שם יוכלו לעזור. בכל אופן אוכל להציע לך להמנע מגזירה לאורך הציפורן( איפה שכואב) אלא רק לשייף עם פצירה לציפורן חודרנית. רצוי להשתמש בבית עם טיפות לציפורן חודרנית פעם ביום למשך שבועיים. הציפורן תצמח ואז ניתן יהיה להחדיר פתיל. אנו מעוניינים שהציפורן שנמצאת מתחת לעור תצמח כך שנראה את כל רוחב הציפורן בקצה החופשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך השאלה
חיים24/11/2013תודה רבה על התגובה המהירה,
מה הן הטיפות לציפורן חודרנית והיכן ניתן לקנותן ?
מאחר שכבר שנים רבות לא מצאתי טיפול טוב שיפתור לי את הבעייה , אני מוכן לנסוע למרחקים לקבלת טיפול טוב ויסודי ,.
האם את יכולה למליץ על פדיקוריסט/טית טובים ומומחים בציפורן חודרנית גם באיזור תל אביב ולא רק ברחובות ?
שוב תודה ,
חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
חיים24/11/2013ושאלה נספת
כמה זמן צריך להשאיר את הכלים בסטריליזטור והאם חייבים לנקות אום בחומר חיטוי לפני הטיפול בסטריליזטור .
במקום שעברתי טיפול , מכניסים את הכלים ישירות לסטריליזטור למשך שניות ספורות ללא שטיפה מוקדמת וזה מדאיג אותי .
ולגבי הנחיות משרד הבריאות לשימוש בסטריליזטור , היכן אפשר לראות את ההוראות - בחיפוש באינטרנט לא מצאתי שום מסמך רישמי , כל מה שמצאתי היה המלצות של פדיקורסטיות ללא שום התיחסות רפואית .
שוב תודה
חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
אילנה כסיף04/12/2013שלום חיים, מצטערת על העיקוב במתן תשובה, לא שמתי לב שהועלת עוד שאלה.
לעיניין משרד הבריאות עליך לחפש רישוי עסק בתחום הפדיקור שם מפורטת פרוצדורת החיטוי (השמדה חלקית של בקטריות וחיידקים) ושל העיקור (השמדה מלאה של בקטריות).
כפי שתוכל לקרוא יש בתהליך החיטוי מספר שלבים שהראשון שבהם הוא שטיפת הכלים במים זורמים וסבון חיטוי כדי להסיר רקמות שנצמדו לכלי העבודה העשויים להוות חוצץ בין הכלי לחומר החיטוי. לאחר מכן יש השרות את הכלים בתמיסת חיטוי (משך ההשריה משתנה לפי הוראות היצרן) לאחר מכן שוב לשטוף את הכלים (כדי שלא יחלידו) לנגב ולבצע פעולה של עיקור בחום במעקר כלים חשמלי כל כלי בנפרד 10 שניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)