ג'ל התפחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'ל התפחה
    מתענינת במוצר
    07/04/2008

לאורנה היקרה שלום רב,

רציתי לשאול אותך האם את מכירה את המוצרים של חברת "סיאל" שמרצה עליהם הגברת ענת ענתבי ?
    איך המוצרים שלהם ואיך ספציפי ג'ל ההתפחה?
    האם מחיר ג'ל התפחה יקר אומר שהחומר יותר טוב?
    האם עדיף ללכת על מוצר טבעי כגון המוצרים של כדיר או ללכת על חומרים לא טבעיים?
    תודה מראש
    נ.ב
    אני עוסקת בפדיקור זו השנה השלישית בברכת חג פסח שמח ועבודה פוריה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'ל התפחה

הוספת תגובה

• ג'ל הטפחה

אורנה רז
    07/04/2008

שלום למי ? לא הזדהת,
    את החומרים הספציפים של חברת סיאל אני לא מכירה,לכן לא אוכל להמליץ לך ספציפית.
    בעקרון אני יכולה להגיד שחומרי הטפחה ליעול עבודתנו ,מקצרים את זמן העבודה ונותנים תוצאות טובות מאד.
    אני מכירה את החומרים של קארט,נייל סטודיו (O.P.I ) .
    מה שאני ממליצה לך זה להשתתף בסדנא שענת מעבירה ולהתנסות במוצרים כמובן שאת מוזמנת לשתף אותנו בתוצאות.
    לגבי מחיר העובבדה שחומר יקר לא אומר אוטומטית שהוא הטוב ביותר.ישנם חומרים במחירים סבירים שמניבים תוצאות טובות,יחד עם זאת חומר יקר סביר להניח שהושקעו בו כספים במחקר ובפיתוח.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המוצרים של סיאל מעולים

ליאורה
    22/04/2008

אני עובדת עם החומרים של Ciel כבר שנתיים ואני מאוד מרוצה. הג'ל התפחה שלהם מעולה מהסיבה הפשוטה שהוא מרכך את כף הרגל באופן שאין בכלל צורך בשימוש בסכין, בכל מקרה אני ממליצה לך להכנס לאתר האינטרנט של Ciel שבו ישנו סרט הדרכה בנושא.
    www.cielcosmetics.co.il

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו