פטריה בציפורן של הרגל.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה בציפורן של הרגל.
    בתיה
    07/06/2014

שלום רב,
    לפני כחודש לערך עשיתי פדיקור ברגליים, את הפדיקור עשיתי בעיר מגורי בדרום במכון מוכר שהוא רשת ארצית.
    הבחורה אשר ביצעה את הפדיקור גזרה לי את הציפורניים ברגליים ולאחר מכן שייפה את הציפורניים עם פצירה כמו שעושים בציפורניים של הידיים, באחת האצבעות בזמן השיוף היא פצעה אותי מעט וירד לי דם.
    סיימנו את התהליך כולל מריחת הלק.
    היום שאנחנו בערך חודש אחרי הסרתי את הלק מהציפורניים מכיון שראיתי שהציפורניים גדלו ולתדהמתי גיליתי שבאצבע שבה היא עשתה את השיוף של הציפורן וירד לי דם יש לי פיתריה.
    מעולם לא היו לי פיתריות לא בידיים ולא ברגליים, אני רוצה לשאול האם זה קרה בגלל שהיא פצעה אותי או שמא הכלים שלה לא היו אחרי חיטוי?
    כמו כן מה עליי לעשות כי עכשיו אנחנו בקיץ והולכים עם סנדלים או כפכפים.

לתשובתך אודה מראש.
    בתיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה בציפורן של הרגל.

הוספת תגובה

• פטריה בציפורן של הרגל. - תגובה

אילנה כסיף
    07/06/2014

שבוע טוב בתיה.
    לא היתי ממהרת להסיק מסקנות לגבי הפטריה. הכי טוב שתרשי לפדיקוריסטית או לרופא עור כדי יאבחנו כי אכן מדובר בפטריה.
    פציעה בדרך כלל גורמת לדלקת אבל הכי טוב שתגשי לרופא שיקל דגימה ויעביר למעבדה לבדיקה.
    בברכת בריאות טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו