פיטרייה בציפורן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטרייה בציפורן?
    דנה
    14/04/2008

אורנה שלום,
    הבעיה היא כזו: כשהייתי קטנה (בת שנתיים וחצי- היום אני בת 31) הוציאו לי את הציפון בבוהן כיוון שהיא קיבלה מכה חזקה משולחן- מאז הציפורן הזו לא נראית כמו שאר הציפורניים, היא יותר עבה מהן...לזה כבר התרגלתי. הבעיה היא שעד כמה שאני זוכרת היא תמיד גם הייתה במן צבע אחר משאר הציפורניים והיום יש לה כתם חום-שחרחר בצד שמאל. אני מניחה שזו פיטרייה- רציתי לדעת האם יש משהו טבעי שניתן לעשות? אני לא מעוניינת למרוח כל מיני משיחות שפוגעות בכבד- כמו כן אני לא רוצה שייקחו לי דגימה מהציפורן- יש לי כמה חברות שלקחו להן דגימה והציפורן נראית היום יותר גרוע ממקודם. לתשובתך אודה,
    יום טוב וחג שמח,
    דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטרייה בציפורן?

הוספת תגובה

• פטריה בציפורן

אורנה רז
    22/04/2008

הי דנה
    חג שמח
    מתנצלת על העיכוב בתשובה.
    כנראה שהאבחנה שלך נכונה ואכןמתפתחת לה פטריה קטנה בציפורן.
    לגבי הדגימה לא ידוע לי שהיא אמורה לחבל בציפורן אלה אם חברותיך נפלו על קצב במקום רופא.
    לגבי המשחות המשחות הקיימות בשוק גם הרפואיות וגם אלו שמצויות בידנו הפדיקוריסטיות הן לשימוש חיצוני בלבד ואינם פוגעות בכבד.
    האפשרות של פגיעה בכבד היא רק לגבי תרופות שנוטלים דרך הפה,וגם כאן יצא זן חדש היא סיכון מופחת מאד לפגיעה.
    בכל מקרה נראה שמה שהופיעה אצלך בציפורן זה רק התחלה ויתכן שבטיפול משחתי או טיפות תוכלי להתגבר על הבעיה כמובן אם תתמידי בטיפול.
    אם את רוצה המלצה מסוימת אנא פני ואשמח לספק לך .
    לגבי צבעה של הציפורן ועוביה יכול להיות שניתן לטפל גם בבעיה זאת - ע,י שיוף הגובה ובניה בג'ל
    בונים על הציפורן הטבעית בעזרת ג'ל עם צבעים (קיים מגוון רחב של צבעים),ממליצה לך לבדוק את האופציה שתאפשר לך להסתובב עם ציפורנייםמטופחות בסנדלים אופנתיות.

אשמח לסייע ככל שתצטרכי.

חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו