מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיצוצים בכף הרגל...מעיין25/09/2014
שלום, אני בתחילת דרכי כפדיקוריסטית ורציתי להתייעץ... הגיעה אליי לקוחה עם פיצוצים רבים ועמוקים מתחת לכרית כף הרגל משני הצדדים. הסרתי לה את העור הקשה והמת מסביב לפיצוצים וכמובן שהפיצוצים שכבר היו שם ניראו יותר לעין. למחרת היא אמרה לי שקשה לה לדרוך על הרגליים בגלל שכואב לה. האם פעלתי נכון? יש דרך אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצוצים בכף הרגל... - תגובה
אילנה כסיף25/09/2014שלום מעין, לצערי, כאבים הם אף פעם לא סימן טוב אחרי טיפול. יתכן שהסרת יותר מדי עור.
להבא הקפדי כאשר את מסירה עור מעובה להשאיר שכב דקה וגמישה ולא להגיע לעור הורוד שמתחת.
שנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פיצוצים
מעיין25/09/2014קודם כל תודה על התגובה המהירה... אני תמיד משתדלת לא להוריד יותר מידיי ולהגיע לעור ורוד אבל ללקוחה הזאת היו כבר חתכים עמוקים כבר קודם וכשהורדתי לה את העור הם היו בולטים ופתוחים עוד יותר ולכן כאב יותר... אם לא הייתי מורידה את העור אז זה היה נראה ממש לא טוב ולא נראה לי שהעור היה ורוד אחרי שהורדתי... מה עליי לעשות בפעם הבאה? ושאלה נוספת היא איך מטפלים במצבים כאלה של פיצוצים בחולי סכרת? תודה שוב וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פיצוצים - תגובה
אילנה כסיף26/09/2014מעיין שלום, קודם כל דאגתך למטופלת ראויה לציון. כאשר יש סדקים בתוך קאלוס מטרת הטיפול היא ראשית ריפוי הסדקים ושנית מניעת היווספות סדקים נוספים. לכן דקקי מעט אתה קאלוס (בחולי סכרת רק באמצעות תכשיר מסיק קאלוס של חברת be natural). בכל מקרה אסור לפתוח את הסדקים ואם הם מדממים או הפכו לגלד אין לגעת עד לריפוי מלא. אפשר ורצוי לתת ללקוחה לשים בבית קרם E99 המיועד לטיפול בסדקים. מקווה שעזרתי:)
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרת לי מאוד! תודה רבה!!! שבת שלום!
מעיין26/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)