ציפורן חודרנית כרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורן חודרנית כרונית
    רונה
    07/04/2015

היי,
    מאז ההריון שלי התחלתי לסבול מציפורן חודרנית בשני הבהונות ברגליים. הלכתי לפדיקוריסטית רפואית מאוד מומלצת והיא בטיפול כואב ונוראי גוזרת לי את הציפורן בצד מווציאה לי את הקצה החודר, אחת לחודש. בטיפול האחרון שלי אצלה היא חפרה בבשר וחתכה את הציפורן כ"כ חזק והכאב שהיא גרמה לי היה בעוצמה כ"כ חזקה עד שהרגשתי שאני כמעט מתעלפת. אני לא מסוגלת לחזור אליה לעוד טיפול כזה כל חודש, האם יש דרך אחרת לעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפורן חודרנית כרונית

הוספת תגובה

• ציפורן חודרנית כרונית - תגובה

אילנה כסיף
    13/04/2015

הי רונה,
    כהתחלה הייתי ממליצה לך לרכוש ולשים טיפות מסדרת אנטיפנג לציפורן חודרנית ולהתחיל לטפטף מדי יום טיפה אחת במקום של הציפורן החודרנית. החומר ירכך את הציפורן כך שבשעת הצמיחה שלה לא תפצע את מיטת הציפורן ותאפשר טיפול ללא כאב.
    עשי זאת במשך שבועיים ואז לכי לטיפול. בקשי ממנה לא לגזור את כל הציפורן אלא רק לשייף את ה"קוץ" שמכאיב לך ולשייף אותו / לאחד אותו עם הציפורן בעזרת פצירה לציפורן חודרנית.
    גם לאחר הטיפול של הפדיקוריסטית המשיכי לטפטף את הטיפות.
    למעשה המטרה שלך היא להביא את החלק הגזור לאותו אורך עם כל הציפורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו