מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיוף עור יבש ברגלייםדבי30/04/2008
שלום רב,
אני פדיקוריסטית מזה כשנה, אשמח לדעת האם יש מכשיר העוזר לשייף את העור במקום המשייף גיטרה אחרי שמסירים עם הסכין ? מגיעות אלי לקוחות וגם גברים עם עור של שנים ברגליים ומאחר ואני מרגישה חובה לשייף "מכל הלב" אחרי טיפול כזה אני גמורה ....
אשמח לתשובתכם.
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונת שיוף חשמלית
אילנה כסיף01/05/2008הי דבי,
שיוף במכונת שיוף חשמלית עושה את החיים שלך לקלים יותר ואת הטיפול לנעים יותר עבור הלקוחות. הנטיה היום היא להשתמש יותר ויותר במשייפים ופחות ופחות בסכינים. יש מוצרי ריכוך מעולים אשל ממיסים את העור הקשה בכף הרגל וניתן בקלות רבה להסיר את העור בעזרת שיוף במכונה או במשייף ידני. אני מזמינה אותך לסדנאות בנושא זה בסניף רמת גן ב 12/5 ב 10:00 . אגב את ההשתלמות מעבירה גב' אורנה רז. בנוסף יש השתלמות בפדיקור ספא עם מוצרי OPI היוקרתיים אם זה מעניין אותך אני אשמח לתת לך פרטים.
ערב נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מכונה מומלצת ?
דבי03/05/2008מאחר ואני לא עושה בנייה, איזה מכונה את ממליצה לפדיקור, שאינה יקרה ?
לגבי הסדנא הייתי מאד מאד שמחה להשתתף רק שהשעה אינה טובה לי (אני עובדת בבוקר)
לגבי הריכוך אשמח אם תוכלי להמליץ לי דרך האתר.
האם מוצרי קארט טובים לריכוך ואז עם המכונה ?
אשמח מאד לתשובתך.
דבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך...
אילנה כסיף04/05/2008דבי יקרה, כל מכונת שיוף תהיה טובה הענין הוא, אורך חיי המוצר, כדאי שהמכונה תהיה טובה ולא רק זולה. מכונה זולה יכולה להיות HP3000 שעלותה כ 1000 ש"ח. מכונה מעולה מדגם סטרונג 307 פלטיניום תעלה 1590 לפני מע"מ- רק כדי שתקבלי אינדיקציה.
מוצרי קארט ומכונת שיוף יכולים ללכת יחד כל עוד את מאד מאד מאד זהירה ועדינה כי החומר חזק מאד.
אני מאד ממליצה לך לבוא לכנס השנתי של נייל סטודיו ב 2/6/08 בגני התערוכהף יגיעו מומחים מארה"ב וידגימו טכניקות עבודה מתקדמות ומוצרי עבודה חדשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
דבי04/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)