שימוש בסכין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בסכין
    אילנית
    11/05/2008

שלום רב,
    מאז הפדיקור הראשון (מזה כארבע שנים) משתמשת הפדיקוריסטית בסכין לצורך הסרת עור יבש. אציין כי חשבתי שזו נורמה ולא ידעתי כי הליך זה נתון לשיקול דעתי.
    בקיץ העור היבש שלי הוא בעקב. ובחורף בכרית כף הרגל. אין כמויות גדולות של עור יבש , אני מקפידה למרוח קרמים, אבל יש כמות מספקת.
    לאחרונה שמתי לב כי למרות הפדיקור עדיין יש לי כאבים בכרית כף הרגל. אני ממש מרגישה כמו יבלת שלוחצת. הפדיקוריסטית לא הרגישה. ואני כשלושה שבועות אחרי טיפול ממש כואבת.
    בעלי טוען שזה בגלל שהיא משתמשת בסכין, וטוען כי אימו תמיד אמרה שפדיקור עושים רק באבן ולא בסכין.ומי שמתחילה להשתמש בסכין לא יכולה להפסיק.
    שאלתי היא - האם ניתן להפסיק לעבור פדיקור בסכין ? וכן האם אני צריכה פדיקור מיוחד לכאבים בכרית כף הרגל?
    לתשובתך אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בסכין

הוספת תגובה

• הורדה בסכין

אורנה רז
    12/05/2008

לא ידוע לי כי שימוש בסכין מגבירה את יצור העור.עור לא צומח כדי ליצר לפדיקוריסטית עבודה,צמיחת העור היא חלק מתהליך של הגוף להגן על עצמו מפני לחץ עובדה כי בחורף ובקיץ העור הקשה מופיע לך במקומות שונים בכף הרגל.
    יתכן ומתחת לעור הקשה יש לך יבלת מסמר או שהעור הקשה יוצר לחץ על הרקמות העמוקות שם מצויים קצות עצבים וזה מה שגורם לכאב.
    יש כיום אפשרויות אחרות אך אם יש לך כמות עור המיצרת לך כאב כנראה שאין מנוס משימוש בסכין.
    כל עוד מקור הלחץ על האזור (משקל,יציבה או נעל)העור יחזור ועימו הכאב הרעיון הוא לאפשר לך תחושת הקלה לפחות למשך
    שלשה שבועות עד חודש.
    אם יש לך שאלות נוספות את מוזמנת.
    בהצלחה
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדה בסכין

אורנה רז
    12/05/2008

לא ידוע לי כי שימוש בסכין מגבירה את יצור העור.עור לא צומח כדי ליצר לפדיקוריסטית עבודה,צמיחת העור היא חלק מתהליך של הגוף להגן על עצמו מפני לחץ עובדה כי בחורף ובקיץ העור הקשה מופיע לך במקומות שונים בכף הרגל.
    יתכן ומתחת לעור הקשה יש לך יבלת מסמר או שהעור הקשה יוצר לחץ על הרקמות העמוקות שם מצויים קצות עצבים וזה מה שגורם לכאב.
    יש כיום אפשרויות אחרות אך אם יש לך כמות עור המיצרת לך כאב כנראה שאין מנוס משימוש בסכין.
    כל עוד מקור הלחץ על האזור (משקל,יציבה או נעל)העור יחזור ועימו הכאב הרעיון הוא לאפשר לך תחושת הקלה לפחות למשך
    שלשה שבועות עד חודש.
    אם יש לך שאלות נוספות את מוזמנת.
    בהצלחה
    אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו