מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוזל להמסת יבלת שורשעדי21/05/2008
שלום רב,
אני פדיקורסטית כבר שלוש שנים וזו פעם ראשונה שאני שומעת על נוזל שהורג את השורש של היבלות שורש.
אשמח לדעת מהו והיכן ניתן לרכוש אותו באזור השרון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וזל להמסת יבלת שורש
אורנה רז21/05/2008הי עדי
את החומר שנקרא נוזל ליבלת מסדרת אנטי פונג ניתן להשיג בנייל סטודיו ברעננה.
את הנוזל ניתן לטפטף ליבלת לרכך אותה מסיע בהוצאתה כמו כן,מוכרים בקבוקון ללקוחה לטפטוף יומיומי יש להקפיד למרוח חומר שומני כדי שלא יאכל את העור הבריא מסביב ליבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה ושאלה נוספת
עדי22/05/2008האם יש בעיה בשימוש בנוזל עם חולי סכרת?
האם מריחת קרם רגליים לפני השימוש מספיק או שצריך לשים גם פלסטר מבודד (של שול למשל)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלת שורש
אורנה רז23/05/2008הי עדי
הייתי נזהרת עם החומר במקרה של חולי סכרת ,בטח לא נותנת להם את החומר לשימוש עצמי בבית בשל העובדה שבטיפול עצמי הם עשוים לטפטף על עור בריא.
לגבי מדבקות של שול - אני לא יודעת לאיזה את מתכוונת ,אך רצוי לזכור שלשול יש מדבקות עם חומר להסרת יבלות - מוצר זה ממש ממש אסור לחולי סכרת.
שבת שלום
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי ש:...
אני22/05/2008שמדובר על חומר של חברת קארט -אם אני לא טועה זה "מוקופיל" או נוזל ששכחתי את שמו...
האם אני צודקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומר ליבלת
אורנה רז23/05/2008למיטב ידיעתי מוקופיל של חברת קארט משמש אותנו להמסת ציפורן נגוע.יתכן שעושים בו שימוש גם ליבלות יש לברר עם חברת קארט - ידוע לי שבתחילת יוני מתקיימות סדנאות של קארט בביוטי דיפו ביהוד
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל להמסת יבלות של קארט
טניה מומחית ל01/06/2008הי
הנוזל של חברת קארט הוא ג'ל להמסת יבלות.
הלקוח משתמש בו בבית למשך כ- 10 ימים ואחר כך צריך לחזור לפדיקוריסטית כדי שתוכל להגיע לעומק היבלת.
ישנם מקרים בהם היבלת עוברת לחלוטין ויש מקרים שהיבלת חוזרת לאחר זמן ממושך יותר מבעבר.
מניסיוני הג'ל מעולה והתוצאות טובות מאד.
ניתן להשתמש גם לחולי סכרת וגם לנשים בהריון.
בהצלחה
טניה מומחית לפדיקור רפואי, מורה בויצ"ו ת"א, מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לסכרת.
052-2-44-55-08* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ביבלות
ריטה27/04/2010זה לא מוקופיל.. זה קורנקס ג'ל- לטיפול ביבלות, לאחר טיפול במכון יש לטפף טיפה אחתת של גיל על היבלת ולעטוף בפלסטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)