מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטריליזציהאינה04/06/2008
שלום, אני פדיקוריסטית מתחילה ורוצה להתייעץ-רכשתי סטריליזטור זכוכית עם נוזל ברבסייד. ההבדל בין זה לבין מכשיר חשמלי הוא 500ש"ח ואני ממש לא ששה להכנס לעאלה הוצאות לפני שיש לי לקוחות. השאלה היא האם הברבסייד אכן מחטא ומספיק בשלב ראשון?
ומכיוון שצריך לשמן אחרי החיטוי, האם WD-40 (תרסיס שמפסיק חריקות, דוחה לחות..) מספיק טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטריליזציה
אורנה רז04/06/2008הי אינה ברוכה הבאה לקהל המקצועיות.
הברביסייד בהחלט מספק את הסחורה ומבצע חיטוי לכלים.והשיקול שלך הוא בהחלט במקום ומראה על חשיבה עסקית.כשתתבססי במקצוע תחליטי מתי לרכוש איזה חומר ,מכשיר או כל דבר אחר לשדרוג העבודה.
בהצלחה - מקוה לראותך בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-ושאלה נוספת
אינה05/06/2008מכיוון שצריך לשמן אחרי החיטוי, האם WD-40 (תרסיס שמפסיק חריקות, דוחה לחות..) מספיק טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאינה
אורנה רז09/06/2008אכן כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!! ואחרון ודי....
אינה10/06/2008יש לי כלים מפלדת אל חלד וכאלה שלא.
א-האם מה שהוא לא אל חלד-לא יכול להכנס לברבסייד בגלל המים?
ב-האם לשמן גם את הכלים מפלדת אל חלד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיטוי וסטריליזציה
אורנה רז11/06/2008הי אינה.
אין צורך להתנצל,בשביל השאלות שלכן קיים הפורום.
אז ככה, לברביסייד נכנס הכל,יש להקפיד לא להשאיר את הכלים לאורך זמן שלא יחלידו וגם את אלה שהם אלחלד,שגם אותם צריך כמובן לשמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)