לקוח עם פטריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקוח עם פטריות
    אינה
    10/06/2008

הי אורנה, הי אצלי לקוח עם פטריות בציפורניים וכמו שנראה לי-גם בכף הרגל (כל הרגל שלו מתקלפת, והפטרת שלו לא מטופלת בגלל חוסר רצון שלו). עשיתי לו טיפול וכמובן שבכל הכלים שאינם ברי חיטוי לא ייעשה שימוש אצל לקוח אחר.

השאלה היא, מכיוון שכל הכלים שלו כבר נגועים בפטריה-האם אין מנוס אלא להחליף לו סט פצירות חדש בכל טיפול? מצד אחד-הגיוני, שכן במידה והוא יחליט לטפל בעצמו-אני עלולה להדביק אותו שוב, מצד שני כל חודש להחליף לו כלים נשמע לי קצת הזוי (והוא גם לא ישלם על זה).
    אני יודעת שאפשר לחטא בעזרת צמר גפן עם אלכוהול, האם זה מספיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקוח עם פטריות

הוספת תגובה

• אלכוהול לא מספיק. לפחות ברביסייד

שני
    10/06/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל אי אפשר להכניס פצירה לברבסייד.

אינה
    10/06/2008

או שכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקוח עם פטריות

אורנה רז
    11/06/2008

כמו ששני ענתה לך ברביסייד מספיק.
    בפצירות ניתן לטפל באופן הבא - בעזרת מברשת קטנה טבולה בברביסייד,לשפשף ואז להכניס לתמיסת הברביסייד,כנ'ל גם הרשפל. פצירה היא מוצר זול אז ניתן להחליפה.
    קיימת גם אפשרות עסקית לבנות לכל לקוח/ה ערכה בטיפול הראשוני הכוללת פצירה רשפל דוחף עור מפרידים אם צריך ולחייב בסכום נוסף.יש גם גלילים שקופים בהם שומרים לכל לקוח לקוחה את הציוד שלהם,מאד מקובל היום. כמו כן אם חיטאת את הכלים הפטריות כפי שלמדת הן טיל החי על חשבון קרטין כך שהן לא ממשיכות להתקיים על הפצירות לנצח.

מקווה שעשינו קצת סדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לכל לקוח שלי

אינה
    12/06/2008

משייף גיטרה ופצירה אישיים, אבל לקוח עם פטריה ברגל (בכף הרגל) דורש חיטוי או החלפה של משייף הגיטרה ולאורך זמן-זו עלות..
    לא ידעתי שאפשר להכניס לברבסייד הכל, גם פצירות-טוב לדעת.
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו