מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקוח עם פטריותאינה10/06/2008
הי אורנה, הי אצלי לקוח עם פטריות בציפורניים וכמו שנראה לי-גם בכף הרגל (כל הרגל שלו מתקלפת, והפטרת שלו לא מטופלת בגלל חוסר רצון שלו). עשיתי לו טיפול וכמובן שבכל הכלים שאינם ברי חיטוי לא ייעשה שימוש אצל לקוח אחר.
השאלה היא, מכיוון שכל הכלים שלו כבר נגועים בפטריה-האם אין מנוס אלא להחליף לו סט פצירות חדש בכל טיפול? מצד אחד-הגיוני, שכן במידה והוא יחליט לטפל בעצמו-אני עלולה להדביק אותו שוב, מצד שני כל חודש להחליף לו כלים נשמע לי קצת הזוי (והוא גם לא ישלם על זה).
אני יודעת שאפשר לחטא בעזרת צמר גפן עם אלכוהול, האם זה מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול לא מספיק. לפחות ברביסייד
שני10/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אי אפשר להכניס פצירה לברבסייד.
אינה10/06/2008או שכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוח עם פטריות
אורנה רז11/06/2008כמו ששני ענתה לך ברביסייד מספיק.
בפצירות ניתן לטפל באופן הבא - בעזרת מברשת קטנה טבולה בברביסייד,לשפשף ואז להכניס לתמיסת הברביסייד,כנ'ל גם הרשפל. פצירה היא מוצר זול אז ניתן להחליפה.
קיימת גם אפשרות עסקית לבנות לכל לקוח/ה ערכה בטיפול הראשוני הכוללת פצירה רשפל דוחף עור מפרידים אם צריך ולחייב בסכום נוסף.יש גם גלילים שקופים בהם שומרים לכל לקוח לקוחה את הציוד שלהם,מאד מקובל היום. כמו כן אם חיטאת את הכלים הפטריות כפי שלמדת הן טיל החי על חשבון קרטין כך שהן לא ממשיכות להתקיים על הפצירות לנצח.
מקווה שעשינו קצת סדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לכל לקוח שלי
אינה12/06/2008משייף גיטרה ופצירה אישיים, אבל לקוח עם פטריה ברגל (בכף הרגל) דורש חיטוי או החלפה של משייף הגיטרה ולאורך זמן-זו עלות..
לא ידעתי שאפשר להכניס לברבסייד הכל, גם פצירות-טוב לדעת.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)