פדיקור ברגלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פדיקור ברגלים
    סיגל
    12/06/2008

עשיתי לפני כמה ימים פדיקור ברגלים אצל מישהיא ,היא הורידה לי את העור ברגלים עם סכין כמו "אולר" כזה,ובדרך כלל אני יודעת שמורידים את העור עם סכין שיש לה ידית כזאת,אני לא יודעת את שמה,האם זה בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פדיקור ברגלים

הוספת תגובה

• זה בסדר גמור

אינה
    13/06/2008

שם הסכין-סקלפל, ונעזרים בה להסיר עור קשה במקומות בהם אסור להשתמש בגרדו-בבוהן ובצידי כף הרגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ככה קוראים לזה:

אילנה כסיף
    13/06/2008

הי סיגל, שבת שלום, הסכין עם הידית שנראה כמו קולפן מלפופונים נקרא קרדו. שימוש בו אינו מומלץ מכיוון שאין שליטה בכמות העור שמורידים. בדר כלל משתמשים בקרדו כאשר יש רגל מאד מוזנחת עם המון עור ומסיימים בסכין המנתחים - סקלפל. פדיקוריסטיות אוהבות להשתמש בסקלפל כי רמת הגימור שלו מאד מדויקת. היום מומץ לא להשתמש כלל בסכינים במכונים אלא, להשתמש בקרמים מרככים ומתפיחים ובשיוף במכונת שיוף או ברשפל (שנראה כמו מטקה קטנה ).
    אני קווה שעכשיו תנוח דעתך. בכל אופן, אם אין כאבים או תחושת בערה בכף הרגל אז זה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצוין .

טניקה
    24/06/2008

עם הסקפל (אולר) העבודה נמשך יותר זמן מהגרדו(הידית.) העבודה איתו עם ביקור. מה שנקרא "לא מחפפת". כדאי רק עם הקספל לעבודה. הגרדו יכולה לפצוע.
    אני גם עובדת אם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו