קרם לרגליים dermud לעור יבש וסדוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם לרגליים dermud לעור יבש וסדוק
    רוני
    12/06/2008

שלום,

קראתי כאן את השאלות והתשובות לגבי הבעיה
    הלכתי מספר פעמים לפדיקוריסטית ובמקביל אני משתמשת בתכשיר הנל.
    א. הביקורים עד כה אצל הפדיקוריסטית לא מספיקים
    ב. אני תוהה לגבי אמינות המוצר משום שנראה לי שיש צורך בתכשיר משומן ופה מדובר על תכשיר שבבסיסו - "מועשר בבוץ מינרלי מים המלח וב mineral skin osmoter".

היוש מתבטא בעקב ובכריות האצבעות, בעיקר בבהונות. ממש לא יפה ועוד יותר מזה - בגלל שהכל סדוק ומקולף אני אפילו מרגישה את זה בלבישת מכנסיים או כל דבר שעובר דרך כפות הרגליים.
    מאוד לא נעים.

אשמח לייעוץ

תודה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניסית לבקר אצל רופא עור?

אינה
    13/06/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא.... אני מבינה שכדאי...

רוני
    13/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפזית

אילנה כסיף
    13/06/2008

שבת שלום, עד כמה שאני מבינה הקרם שציינת אינו מתאים לצרכים שלך. החליפי אותו! אם אין בעיה רפואית ישנם קרמים טיפוליים רבים המטפלים בעור יבש ברגלים. אני באופן אישי ממליצה ללקוחות המכון שלי לרכוש ולהשתמש בקרם הרגלים של OPI מסדרת הFEET קרם הסדקים שלהם מעולה ונותן תוצאות מצוינות למטופלים אשר משתמשים בו. יש בשוק מגוון רחב מאד של קרמים אבל חשוב להתאים את הקרם ללקוח ולמה שמציק לו. מכיוון שלא ראיתי את רגליך קשה לי מאד להמליץ. אם את מאזור המרכז אשמח אם תעברי במכון שלנו בשד' ירשולים 27 ר"ג. טלפון לתאום פגישה 03-6787949.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו