מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרם לרגליים dermud לעור יבש וסדוקרוני12/06/2008
שלום,
קראתי כאן את השאלות והתשובות לגבי הבעיה
הלכתי מספר פעמים לפדיקוריסטית ובמקביל אני משתמשת בתכשיר הנל.
א. הביקורים עד כה אצל הפדיקוריסטית לא מספיקים
ב. אני תוהה לגבי אמינות המוצר משום שנראה לי שיש צורך בתכשיר משומן ופה מדובר על תכשיר שבבסיסו - "מועשר בבוץ מינרלי מים המלח וב mineral skin osmoter".
היוש מתבטא בעקב ובכריות האצבעות, בעיקר בבהונות. ממש לא יפה ועוד יותר מזה - בגלל שהכל סדוק ומקולף אני אפילו מרגישה את זה בלבישת מכנסיים או כל דבר שעובר דרך כפות הרגליים.
מאוד לא נעים.
אשמח לייעוץ
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסית לבקר אצל רופא עור?
אינה13/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא.... אני מבינה שכדאי...
רוני13/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפזית
אילנה כסיף13/06/2008שבת שלום, עד כמה שאני מבינה הקרם שציינת אינו מתאים לצרכים שלך. החליפי אותו! אם אין בעיה רפואית ישנם קרמים טיפוליים רבים המטפלים בעור יבש ברגלים. אני באופן אישי ממליצה ללקוחות המכון שלי לרכוש ולהשתמש בקרם הרגלים של OPI מסדרת הFEET קרם הסדקים שלהם מעולה ונותן תוצאות מצוינות למטופלים אשר משתמשים בו. יש בשוק מגוון רחב מאד של קרמים אבל חשוב להתאים את הקרם ללקוח ולמה שמציק לו. מכיוון שלא ראיתי את רגליך קשה לי מאד להמליץ. אם את מאזור המרכז אשמח אם תעברי במכון שלנו בשד' ירשולים 27 ר"ג. טלפון לתאום פגישה 03-6787949.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)