מתביישת מכפות הרגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתביישת מכפות הרגליים
    יפעת
    21/06/2008

אני בת 35 מעולם לא עשיתי פדיקור.
    כפות הרגליים שלי מכוערות! העור מתקלף בעיקר באגודל, ממש שכבות שכבות ויש לי סדקים בעור מרוב יובש.
    הציפורניים לא מסודרות.
    אני אשמח לשמוע מה בדיוק עושים בפדיקור.
    אני מאוד נבוכה להראות את כפות הרגליים שלי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתביישת מכפות הרגליים

הוספת תגובה

• ליפעת

בלומה
    22/06/2008

היכן את גרה? אני פדיקיוריסטית בקיבוץ גבעת חיים מאוחד. אשמח ליצור קשר עם מעונינים בפדיקור רפואי /מניקור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפוח כף הרגל

אילנה כסיף
    22/06/2008

ערב טוב יפעת,
    טיפוח כף הרגל- זה מה שעושים בטיפול פדיקור. טיפול כזה יכול להיות מספר דברים:
    1. טיפול פדיקור רפואי. בטיפול כזה מתייחסת המטפלת לפן הרפאוי - לסדקים ולקילוף העור שציינת מסירים עור ומטפלים בבעיות המציקות כדי שתוכלי לדרוך בקלות על כף הרגל.
    2. פדיקור קוסמטי- בטיפול כזה יסירו את העור העודף ויסדרו ציפורניים וימרחו לק (כמובן אם אין פטרת)
    3. פדיקור ספא- פינוק אולטימטיבי- את יושבת עם מוזיקה שאת אוהבת קוראת מגזין עדכני וסיביבך רק שלוה והמטפלת מורחת ומעסה ומסירה קרם אחרי פילינג אחרי מסכה אחרי טבילה בג'קוזי עם קצף ריחני והחדרת מסכות ולסיום עיסוי ארוך ומפנק בכפות הרגלים.

זה מה שעושים בטיפול פדיקור.
    נכון שאת הולכת לקבוע תור במכון הקרוב?
    אני בטוחה שכן : )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מפתח תקוה

טניקה
    24/06/2008

תכתבי אימיל שלך ואכתוב לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו