טיפוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפוח
    מתענינת לנאוה
    28/06/2008

שלום רב אורנה יקרה!!! אני יודעת שאת אלופת הפדיקור אבל אין לי את מי לשאול בנושא גם אני עוסקת בפדיקור מזה 3 שנים! אבל לצערי הפדיקור עונתי לחודשי הקיץ ואילו בחורף קצת שוכחים אותנו. הרבה לקוחות שואלות אותי למה אני לא מתחילה לעסוק בטיפולי הסרת שיער של אינפרא או לייזר וכדומה. וכשאני חושבת לעצמי זה יכול להיות נחמד אז רציתי לשאול אותך מה ההבדל ומה עדיף אינפרא או לייזר היכן קונים מכונות כאלו ומה העלות שלהם אם במקרה ידוע לך נ.ב לא יצא לי להגיע לגני התערוכה ביום שבו השקתם את המוצרים החדשים בתחום הפדיקור אני כבר מחכה בקוצר רוח ליום אחד שיהיה לי זמן לבוא לסניף בר"ג. בתודה מראש !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפוח

הוספת תגובה

• למתענינת

אורנה רז
    29/06/2008

זה לא יהיה הוגן לתת לך עצות בתחום שבו אני לא שולטת לגמרי.
    למיטב ידיעתי - הליזר קצת ירד קרנו.כרגע מובילים בשוק האינפרא אדום ו - ipl קיימות מכונות וחברות שונות בשוק יש ליצור קשר לשמוע אותם לבקש המלצות של מקצועיות שעובדות איתם,לבדוק הסדרי תשלום (המכונות יקרות) ,אפשרות לליסינג,השכרה לתקופה - אל תשכחי שחמש לקוחות מתלהבות עדיין לא מספיקות כדי להכניס הוצאות - יש לבצע סקר שוק על הביקוש באזורך ומה כבר קיים.
    מקווה שעזרתי מעט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו