שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רוחמה
    04/07/2008

שלום, יש לי ציפורן חודרנית וזה ממש מציק לי, האם כדאי לי לעקור אותה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לציפורן חודרנית

טניה בסון
    06/07/2008

הי
    מניסיוני עקירת הציפורן לא עוזרת.
    אבל יש ניתוח שבו מסירים את הצד של הציפורן החודרנית. הציפורן הופכת ליהיות יותר צרה במקצת, וכך החלק של הציפורן שגדל תמיד לתוך העור איננו יותר .
    לקוחות שלי שעשו את הניתוח מרוצים ונפתרו לחלוטין מהבעיה.
    הניתוח קצר רק הזריקות להרדמת האצבע קצת כואבות.
    אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול בפורום או בנייד המופיע מטה.

בהצלחה
    טניה בסון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צפורן חודרנית

עדנה
    06/07/2008

אני עברתי כריתה של צד הצפורן בשני הבהונות . עתה, כחצי שנה לאחר מכן אני מרגישה שוב התחלה של חדירה. אני מאד חוששת לעבור שוב את אותו תהליך כי הזריקה באמת כואבת, וגם כי אני חוששת שזה יחזור שוב. מה את מציעה לי לעשות ? האם יש תהליך פחות דרסטי שיכול לעזור ? תודה , עדנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעדנה - ציפורן חודרנית

אורנה רז
    10/07/2008

הי - שאלתך כנראה חמקה,תודה שפנית שוב שאוכל לענות לך.
    האופציה שעומדת לרשותך היא לפנות לפדיקוריסטית מקצועית,שתסיר את החלקים החודרים,ולקבל תמיסה לציפורן חודרנית אותה את מטפטפת מידי יום בין טיפול לטיפול,יש תוצאות טובות מאד לאחר מספר טיפולים.
    כמובן,שעליך להקפיד לא ללכת עם נעלים לוחצות ומחודדות אם את נוהגת לנעול כאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחלי - צפורן חודרנית

אורנה רז
    07/07/2008

לפני שאת פונה לעקירה - שאמנם מדובר באצבע אחת בקצה הגוף אך בה יש ריכוז גבוה של כלי דם ועצבים ולכן כל התערבות שם היא כואבת ,מאד לא נעימה ולעיתים לא עוזרת.
    א. האם את נוהגת או נהגת ללכת בנעלים צרות ו/או נעלי בובה?
    ב. האם יש נטיה כזו במשפחה.
    ג. האם את אדם רגוע כלי חוץ אך פועל במתח פנימי גבוה?

עןד לפני קבלת תשובות אנא מצאי פדיקוריסטית מקצועית,שתתן לך מענה לכאב וההצקה,גם אם תצטרכי לחזור אחת לחודש חודש וחצי זה שווה הרי גם לספר מגיעים כל שלשה שבועות להעלים שורשים ואף אחת לא מתלוננת.
    כמובן עכשיו בקיץ השתמשי בסנדלים ואנא אל תנסי לטפל בעצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו