פטריה באגודל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה באגודל
    summer
    12/07/2008

אורנה שלום, לפני מספר שנים בערך 3 התחילו לי בשני אגודלים ברגלים פטריות בהתחלה הציפורן היתה רק מתחלפת, ברגל שמאל הבעיה רק החמירה הציפורן התמלאה מבפנים והיא נראת מזעזע חצי ממנה הצלחתי להוריד בעזרת שיוף אבל זה מציק ומכער, לרופאה המטפלת שלי אני מתביישת לפנות כי זה נראה רע, רציתי לדעת אם יש דרך אחרת מלבד רפואה קובנציונלית לטיפול בפטריה בציפורן, אשמח אם תוכלי לעזור לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה באגודל

הוספת תגובה

• פטריה באגודל

אורנה רז
    13/07/2008

הי ראשית אין לך מה להתביש לגשת לרופאה שתיתן לך אבחנה את יכולה גם לגשת לפודיאטור (מומחה לכף הרגל)קיים בכל קופה או לרופא עור. כמובן,שביקור אצל פדיקוריסטית מקצועית עשוי לסייע כי קיימים חומרים מצויינים כיום בשוק,אך גם אם לא לפחות תוכלי ליפות את הציפורניים ולהמנע מאי הנעימות בלגשת לרופאה. במצב שאת מתארת מציעה שתגשי לפדיקוריסטית לקבלת חוות דעת ראשונית וטיפוח הרגל ומשם להחליט על ההמשך. בהצלחה - לא להתבייש לטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו