ג'ל ריכוך או סכין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'ל ריכוך או סכין
    איילת שגיא
    24/07/2008

היי אורנה, אני משתמשת בחומרים של חברת סיאל ומאוד מרוצה, הג'ל שלהם ממיס את העור ובכל זאת רציתי לשאול אותך במה זה שונה מהסכין סקלפל??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'ל ריכוך או סכין

הוספת תגובה

• לאילת

אורנה רז
    24/07/2008

השוני הוא:
    1. זמן העבודה מתקצר.
    2. העור נשאר במרקם אחיד - כמובן,שיש מצבים שאין ברירה וחייבים לעשות שימוש בסכין.
    3. אני לא מכירה את חברת סיאל אך במוצרים שאני משתמשת של חברת - B-NETURAL מעבר לעובדה שמסירים את החומר עם רשפל (משייף),בשימוש מתמשך הוא מחזיר לעור את ה -P.H שלו שצריך לעמוד על 5.5,ואינו פוגע בעור בריא אם בא עימו במגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאורנה

נאוה הראל
    27/07/2008

היי אורנה, למיטב ידיעתי רמת הPH של העור חוזרת לקדמותה לאחר מספר דקות. אנחנו משנים את רמת החומציות באותו רגע שמשתמשים בתכשיר ואחרי זה הגוף יודע לווסת את עצמו. אז השאלה הנשאלת היא כיצד שימוש חוזר בג'ל ההתפחה יכול לשנות לי את רמת החומציות? איילת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיילת שגיא

נאוה הראל
    27/07/2008

איילת אני מקווה שזה בסדר ששאלתי במקומך פשוט רציתי ללמוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמת החומציות של העור

אילנה כסיף
    29/07/2008

רמת החומציות של העור נעה בין 5.5 ל-6.5 כאשר צריך לזכור ש7 היא רמת חומציות 0 (מים). בטיפולי פילינג חומצתיים העור השיל מעליו תאים מתים דבר המשפר את רמת החמציות לכיוון ה- 0 כלומר העור מתמלא נוזל ולכן רמת החומציות שלו טובה יותר לכן יש פחות עור יבש. היתרון בשימוש במוצרי BE NATURAL לאורך זמן משפר את רמת החומציות בכך שהעור מתמלא לחויות והוא חיוני יותר.
    אני מניחה שלזה אורנה התכוונה.
    מקווה שתשובתי מספקת. במידה ויש לך שאלות נוספות אל תהססי לכתוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו