עור קשה ברגליים לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור קשה ברגליים לאחר לידה
    מיטל
    29/07/2008

אני כחודשיים לאחר לידה, מאז ילדתי השתנה לי העור ברגליים לחלוטין אני אמנם נוטה ללכת יחפה אך מעולם לא סבלתי מעור יבש בצורה משמעותית. מאז הלידה הרגליים סדוקות בכף הרגל והייתי אפילו בטיפול לפניי כשבועיים אך ללא הטבה.. האם יש קשר? מה לעשות? האם זה מעיד על משהו שקורה בגוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור קשה ברגליים לאחר לידה

הוספת תגובה

• עור קשה ברגליים לאחר לידה

אורנה רז
    30/07/2008

מיטל -ראשית,מזל טוב להולדת בתך.
    אכן משהו קורה - הריון הינו מצב של סטרס לגוף,המשקל העודף,שינויי היציבה בשל הבטן התופחת וכמובן המתח לקראת הבאות הכל מתנקז לרגליים והתופעה מוכרת.
    כמו כן טיפול אחד אינו מספיק יתכן ובמשך תקופה תצטרכי להגיע לפדיקוריסטית לעיתים דחופות יותר עד שהגוף יחזור לעצמו בתקווה שאכן כך יקרה ובמהרה.רצוי לבקש מהפדיקורסטית קרם לרגלים יבשות וסדוקות ואני מאמינה שהדברים יסתדרו בפרט אם ילדתך המתוקה לא תשאיר אותך ערה יותר מידי בלילות וםעילה בימים.

בהצלחה ובהנאה מהיצירה החדשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המקצועית והנעימה

מיטל
    30/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו