רגליים מבריקות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגליים מבריקות?
    ברוש
    06/08/2008

רציתי לשאול,לאף אחד אין ממש הסבר,אולי לך יש, בעלי בן ארבעים,בריא לחלוטין,אף פעם לא היה שעיר במיוחד,אבל בחודשים האחרונים שמנו לב שמלבד זאת שהצמיחה מאוד מאוד דלילה באזור הקרסוליים לכוון הברכיים-הרגל ממש ממש חלקה באזור זה ומבריקה!!!ממש כמו שיש,כאילו הוא מרח שמן או משהו.אני יודעת שזה נשמע מוזר ואפילו מצחיק אבל זה ממש ממש ככה.יש לך הסבר?אולי זה בגלל החשיפה לשמש?הוא נמצא בחודש האחרון המון בבריכה. מקווה להתייחסות מהירה ולפחות לשלילת כל סיבה רפואית. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגליים מבריקות?

הוספת תגובה

• רגלים מבריקות

אורנה רז
    06/08/2008

בדרך כלל סביבה חמה מגבירה את צמיחת השיער ראי ערך נשים ומלחמתנו בשער הרגלים בקיץ.
    אך יתכן ובבריכה בה הוא משתכשך לאחרונה משתמשים בכמות גדולה מאד של כלור (אופיני מאד בברכות בקיץ) וזה מה שגורם לבעיה למרות שהכלור מיבש את העור ולא מבריק אותו.
    סיבה נוספת לבעיה שאת מתארת היא לסובלים מסכרת מה שאת טוענת שאין לבעלך.
    אני מציעה להמתין או אם הבעיה מטרידה לפנות לרופא משפחה לקבלת חוות דעת.
    בכל מקרה אני לא רואה סיבה להכנס לפניקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגומי של הגרביים

אילנה כסיף
    06/08/2008

יתכן שזה מהגומי של הגרביים שהוא גורב. האם הוא גורב גרבי ספורט במשך רוב שעות היום . הברק יכול להיות בגלל יובש שנגרם מגרביים שאינן עשויות כותנה והקרחות עשויות לכגרם בשל הסתבכות השערה בגומי של הגרביים. אבל זה יהיה מעניין לדעת האם הוא אכן גורב גרבי ספורט במשך שעות רבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו