מותר למרוח לק על ציפורן עם שטף דם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מותר למרוח לק על ציפורן עם שטף דם?
    מלי
    13/08/2008

לפני כשבוע וחצי נתקעתי עם הזרת של הרגל ברהיט. הציפורן התרוממה מעט, ירד לי דם, והיא גם התעוותה מעט (מחוספסת) לפי מה שאני רואה. זה לא כואב או משהו אבל עכשיו יש לי שטף דם על כל הציפורן, בצבע סגול מהמם. האם אני יכולה לשים על זה כבר לק כדי לכסות על זה? תוך כמה זמן דבר כזה עובר? והאם הציפורן שלי אמורה לצמוח מחדש? קראתי כאן שכדאי לשים שמן עץ התה על הציפורן, כדי למנוע פטרת, שכן הציפורן סבלה מטראומה. האם כדאי גם במקרה שלי? תודה רבה בנות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למלי

אורנה רז
    14/08/2008

א. מותר למרוח לק כדי להסתיר את הבושה.
    ב. לציפורן לוקח בין 100 - 150 יום עד שהיא מתחלפת כןלה מאחר וזו זרת אולי הזמן יתקצר.
    ג. רצוי לשים טיפות שמן עץ התה כי אכן כמו שכתבת אצבע שקיבלה מכה עשויה להתפתח בה פטריה בשל הטראומה והערת החידיקים הממתינים שם.

מקווה שיעבור מהר ובשלום כדאי גם לגזור את הציפורן ולשייף מעט מהגובה שלה את אומרת שהיא התרוממה ומחוספסת.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החומרים הכימיים של הלק לא יפגעו?

מלי
    14/08/2008

אז החומרים הכימיים של הלק לא יפגעו בהחלמה של הציפורן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למלי

אורנה רז
    16/08/2008

בטיפול בפטריות מטרתנו לנטרל את התפתחות הפטריה הנזונה מהעור,אין לה חיים עצמאיים,חומרים כימיים אינם מספקים סביבה ממש סימפטית להתרבות החידקים.
    יחד עם זאת כשממליצים לא למרוח לק זה - א. כדי לעקוב אחר תהליך הריפוי
    ב. כדי לשמור על לקוחות שאינן סובלות מהתופעה.

בכל זאת בקיץ כשאנחנו רוצות רגלים יפות ומטופחות אנחנו נעות בין הרצוי למצוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו