מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדנית19/08/2008
עשיתי פדיקור פעם ראשונה ולצערי כשהיא שאלה אותי איזו צורה לעשות עגולה/מרובעת ביקשתי עגולה וממש לא אהבתי היא גזרה לי את כל הציפורן ובקושי נשאר ציפורן. האם אפשר לשנות צורה? ותוך כמה זמן בערך יכול לגדול לי הציפורן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרית
בר19/08/2008במקרה קראתי והזדהתי בדיוק במה שכתבת גם אני לפני חודשיים עשיתי פדיקור פעם ראשונה בחיים ופתאום הרגל היתה נראית לי שונה הייתי רגילה להשאיר קצת ציפורן ופתאום היא היתה ממש קטנה ובחיים לא מרחתי לק וקצת התבאסתי למראה החדש...נשבעת לך אחרי יומיים הכל עבר לי ופתאום הרגל מטופחת ועם לק יפה והכל חלק תצחקי אבל הרגשתי ממש סקסית...ולמרות שזה כולה רגל היא הייתה מהממת וכולם החמיאו לי...אחרי 3 שבועות חזרתי אליה והפעם כבר לא הרגשתי ככה...שמעי לי...תוך כמה ימים ההרגשה תשתנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירית
אורנה רז19/08/2008אכן אני מסכימה איתך בכף הרגל ציפורן ישרה עם פינות מעוגלות מתקבלת יפה יותר.
אבל אין צורך להכנס למרה שחורה תוך תקופה של עד חודש תוכלי לגשת שוב ולבקשה לעצב את הציפורן בצורה ישרה עם פינות מעוגלות.
מה שחשוב שהרגל מטופחת העור רך וגמיש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשתיכם...
דנית20/08/2008קראתי את התגובות ומאוד עודדתם אותי. רציתי רק להגיד תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)