פדיקור כפרנסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פדיקור כפרנסה
    שירית
    23/08/2008

שלום אני מתעתדת ללכת ללמוד פדיקור רפואי ולעסוק בכך ורציתי "לגשש את הדופק " ולשאול האים יש ריווחיות בעבודה הזו (כמובן בהנחה שיהיה לי לקוחות ) האים זה משתלם כלכלית ??????? אפשר להתפרנס מזה ? אני מתכוונת לשלב את זה עים שעווה וגבות אך תחום התעניינות העיקרי שלי הוא פדיקור ואשמח לשמוע ממכן הפדיקורסטיות חוות דעת תודה שירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פדיקור כפרנסה

הוספת תגובה

• לשירית

אורנה רז
    24/08/2008

אני אמנם משוחדת כי מכל המקצועות שרכשתי במהלך השנים - קוסמטיקה,איפור ,רפלקסולוגיה,ועוד עיקר פרנסתי הוא מהפדיקור.
    ומי שמתיחסת לעצמה ,למקצוע וללקוחות ברצינות מתפרנסת לא רק בכבוד אף יותר מזה.
    כמובן,שבעבודה קשה,התמדה,אמונה ונחישות - עסק לא בונים ביום אחד.

אני בהחלט ממליצה - יש הרבה מה לעשות בתחום וככל שיהיו פדיקוריסטיות מקצועיות,רציניות יהיו יותר ויותר אנשים שיטפלו ויטפחו את כף הרגל תחום שעדין רחוק בארץ מלהשביע רצון בהתיחסות הקהל אליו - בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירית
    26/08/2008

העניין הוא שלצערי המון מזלזלות בימיי החורף בטיפול הפדיקור ומקפידות רק בקיץ מה שיכול בקלות את הפרנסה לקצת קשה הלא כן????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירית

אורנה רז
    27/08/2008

באופן עקרוני את צודקת ובחורף יש פחות עבודה,כמו בעבודות רבות אחרות שהן עונתיות.
    יחד עם זאת אם את בונה מערך לקוחות שהצלחת לרתום לחשיבות הטיפול אז בהחלט גם בחורף יש פרנסה מה גם שניתן להוסיף טיפולים לחורף כמו,אבנים חמות,טיפולי פראפין ועוד.

בכלל כאשר מחליטים להיות עצמאיים יש לקחת בחשבון שלא כמו בעבודה כשכיר לא כל חודש יש אותה הכנסה.

מקווה שתקבלי את ההחלטות הנכונות לך ביותר.
    דרך אגב גם בתחום הזה ניתן להיות שכירה ולהבטיח הכנסה קבועה כל השנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו