בירור לגבי פטריות בציפורני הידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור לגבי פטריות בציפורני הידיים
    יעל
    23/08/2008

אורנה שלום רב, זו הפעם הראשונה שאני נתקלת בפורום שלך ומאד התרשמתי מהמקצועיות ומהאנושיות שלך למפנות השאלות. אודה על ייעוץ ככל הניתן מבחינתך. אני עם בניית ציפורניים מספר שנים ומעולם לא היו לי תופעות. לאחרונה, אולי כתוצאה ממתחים אצלי, התחלתי "להתעסק" עם חלק מצידי הציפורניים וכתוצאה מכך יש חדירת מים מתחת לציפורן, מה שמביא איתו ירוקת. מה שעושה הטכנאית שלי, מורידה את הטיפס, משייפת, מורחת חומר נגד פטריות ובונה ציפורן חדשה. אני מאד סומכת עליה ולא נראה שיש אח"כ בעיות. אלא אם אני שוב הורסת במו ידי. - השאלה האם הירוקת הזו היא פטריה ? (ולכן היה לי חשוב לומר שלאחר הטיפול הבעיה לא חוזרת) - באחת הציפורניים ורק בה זה זמן רב לא צומחת לי הציפורן מתחת, יש מעין משולש לבן מתחת לבניה , ללא הפרשות או משהו דומה. אני שוקלת להסיר את הטיפס ולמרוח שמן עץ התה עד שאגש לרופא עור - האם נתקלת בתופעה כזו של לבן ואי גדילת הציפורן הטבעית ? -ודבר אחרון יש מתחת לחלק מהציפורניים צבע צהבהב עם התפשטות של מעין כתמים לבנים (אין צבע אחיד ורדרד מתחת לציפורניים. האם עלי לחשוד בפטריות נוספות ? האם רופא עור יוכל לאבחן לי את הציפורניים גם כשיש עליהן בניה או שכדאי להסיר הבניה (דרוש לכך אומץ רב!!!) ולהתחיל בשיקום? תודה על סבלנותך ומצפה למענה על מנת להמשיך הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יעל

אורנה רז
    24/08/2008

אני לא מתמקצעת בציפורניים אך מתאורך כמעט אין ספק שבקילוף שלך את הציפורניים יצרת לך פטריה,ככלל מוממלץ אחת לתקופה להסיר את הבניה לשקם את הציפורניים ובמידת הרצון והצורך לחזור לדעתי השארת את הבניה זמן ארוך מידי.
    א. לפני שאת פונה לרופא מומלץ להסיר את הבניה לטפל בטיפות קיור,בד'כ מציפורני הידיים קל יותר להפטר מפטרת.
    מלבד זאת מלבד העובדה שהציפורניים לא יהיו דוגמא ומופת זה לא מסובך להסירן.

אם לא תראי הטבה תוך חודש חודשיים אז תפני לרופא.

במקביל ממליצה לך לפנות באתר זה לפורום של בנית ציפורניים המנוהל ע'י אילנה כסיף לקבלת חוות דעת נוספת ממי שמתמקצעת בבניה.

בהצלחה ולא להתיאש אלו דברים שקורים.

תודה על הפרגון אני שמחה שהפורום מועיל ועונה על הצרכים.

שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

יעל
    24/08/2008

הסרתי את הבניה ואיני מתחרטת על כך מודה לך מאד בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו