מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פדיקור ללא סכין ליעלאושרית26/08/2008
היי יעל לפני מה שקראתי שאורנה כתבה בתגובה שחב' מיקרומד עובדת על בסיס מי פילינג שזה לא מומלץ לדעתי היות וצריך להתשמש בסכין קארט ואז בעצם איזה פדיקור ללא סכין זה? ויש לציין כי אין לי ניסיון לגביי החומר של מיקרומד. לגביי פדיקור ללא סכין של חב' נייל סטודיו אני השתמשתי ולקוחות היו מאוד מרוצות!!! בקליוס שלהם. אבל שמעתי על חב' סיאל שיש להם חומר שהוא מתאים גם לכף הרגל וגם ולמסביב הציפורן ועדיין לא ניסיתי את חב' סיאל עוד מעט הקיץ עף לו ואיתו לצערי הפדיקור בהצלחה לכולם !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
אורנה רז27/08/2008ההתיחסות שלך לשימוש בסכין עם מי פילינג הוא מוטעה מאחר ומדובר על סכין כהה כמו סכין חמאה באותה מידה את יכולה לשייך שפדולה ולהסיר איתה את העור וזה לא נכון להתיחס למי פילינג כחומר שמחייב שימוש בסכין מה גם שאת יכולה להסיר אותו עם מכונה מה שעושות רבות מאיתנו.
אני שמחה שהתחברת למוצרים של נייל סטודיו - הקאלוס אלימניטור והלקוחות מרוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אושרית
יעל07/09/2008היי אושרית, תודה רבה על הבירורים והתגובות אני חייבת לציין שאכן הייתי לפני שבועיים בהדרכה של סיאל והתרשמתי מאוד. רכשתי את המוצרים ולבנתיים אני מאוד מרוצה עבודה יעילה ונוחה . מה גם שרכשתי את סידרת קלמטיס- של סיאל לפטרת הציפורניים. שמעת עליה? מכרתי לשלוש לקוחות ,מחכה לשמוע תגובות. באמת הג'ל התפחה מוריד עור יבש ויבלות , ציפורן חודרנית עבדתי עם הג'ל וזה פשוט נפלא רציתי לעדכן אותך ..תעדכני אותי גם על דברים חדשים בהמשך.. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)