מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור קשה ברגלייםטולי24/09/2008
ערב טוב, אני בת 30 וסובלת מזה שנה מעור מאד קשה ברגליים. אני מקפידה לעשות פדיקור ולשים קרם אך שוב דבר לא עוזר. היום שוב פעם הופיע סדק כואב וטיפה מדמם. רופא עור הפנה אותי לעשות בדיקה לגילוי פיטריה בכף הרגל , הבדיקה יצאה שלילית. גם כאשר אני עושה בדיקור , הפדיקוריסטית פוצעת אותי לפעמים כי העור מאד קשה וקשה להוריד אותו. מה לעשות? אני מיואשת ץ זה נורא לא אסטתי ועכשיו גם כואב בגלל הסדק. אני כרגע משתמשת בקרם של דר' פישר U-LACTIN , מה עוד את יכולה להמליץ. עזרו לי בבקשה. תודה.ושנה טובה. האם את יכולה להמליץ על פדיקוריסטית טובה באזור פ"ת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיה
אורנה רז24/09/2008את מדווחת שהעור הקשה החל לפני שנה,הכוונה שלפני כן לא סבלת מהבעיה? האם הפדיקוריסטית משתמשת בסכין או בפדיקור יבש (מריחת חומר על הרגל ועטיפה בניילון).
הייתי שמחה לשמוע קצת יותר פרטים כדי לחשוב על הסיבות והאפשרויות לסייע לך.
אנא צרי עימי קשר טלפוני ואשמח לנסות ולעזור לך.
סופשבוע נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם רגלים מעולה של סיאל
יעל02/10/2008אלה, אני ממליצה לך בחום ואני פדיקוריסטית ולא משוחדת קני קרם רגליים ויטמין אי של חברת סיאל ותראי איזה יופי הרגל שלך תיהיה - זה פשוט עובד נהדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)