מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נעלבתי משכנה שלישני02/10/2008
אני עוסקת בפדיקור ועיקר לקוחותי הן השכנות שלי. עכשיו יצאתי לחופשת לידה ולא עוסקת בזה. הן הלכו למישהי אחרת שגרה ממול (המתחרה שלי). אחת הלקוחות - שכנה שלי - שהיו לה ציפורניים חודרניות בשלוש פינות - ובכל פעם טיפלתי לה והיא הרגישה הקלה: אתמול רואה אותי ואומרת לי: "היא (המתחרה) ממש מעולה - היא עושה פדיקור רפואי. את אמרת שיש לי ציפורן חודרנית וזה בכלל לא ציפורן חודרנית זו פטרייה". "גם רופא עור אמר לי שזה פטרייה".נורא נעלבתי ונפגעתי, במיוחד לנוכח העובדה שהיא הטיחה את זה בפניי ליד עוד 3 שכנות. כאילו להוכיח לי שההיא יותר טובה ממני ושלא עשיתי לה איבחון כמו שצריך.היא העליבה אותי. היא שכחה שבכל פעם שהוצאתי לה את החודרניות היא היתה מרגישה הקלה והייתה אומרת שאין כמוני. השאלה שלי: איך זה פתאום אמרו לה שזה פטרייה. הרי היו לי ציפורניים חודרניות ללא ספק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעלבתי מהשכנה שלי
אורנה רז02/10/2008שני - ראשית הרגעי אנשים ובפרט נשים לא תמיד יודעות לפרגן.
ולענינו - המצאות ציפורן חודרנית אינה שוללת את האפשרות לפטריה ונהפוך הוא לעיתים אחרי ריפוי פטריה בגלל השינוי בצורת צמיחת הציפורן נוצרת ציפורן חודרנית.
יחד עם זאת אולי כשהיתה אצלך באמת לא היתה לה פטריה (אולי בכלל חטפה אצל המתחרה חה חה).
לסיכום,אין קשר בין שתי העובדות והעובדה שיש לה פטריה לא סותרת את העובדה שהיתה או יש ציפורן חודרנית.
לא צריך להקשיב לכל מילה שמשהיא א7ומרת את גם מאד רגישה כי נאלצת להפסיק לעבוד בגלל חופשת הלידה וזה באמת מצב מאד מאיים. על כל לקוחה שהלכה או תלך עד שתשובי לעבודה יגיעו חדשות.
כמובן,איני פוסלת את האפשרות שאותה לקוחה קנטרנית חסרת טקט תחזור אליך ותלכלך על המתחרה שלך.
תתמקדי באוצר הקטן שלך וזכרי סבלמות אין קץ מביאה תוצאות מידיות אם את מאמינה בעצמך הכל יסתדר אנחנו לא נעים עם כל מילה או מחשבה של מישהו על כדור הארץ.
שיהיה לך גמר חתימה טובה ותהני מחופשת הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)