מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כפות רגליים סיוטיותאור04/10/2008
היי, אני בת 21 וסובלת כבר שנים מפטרת בבוהן ובאצבע נוספת ברגל שמאל ,ניסיתי שמנים כמו שמן עץ התה, ולק נגד פטרת אך זה לא עזר, בעבר קיבלתי כדורים אך לא לקחתי אותם מחשש לפגיעה בכבד. לפני חצי שנה בערך הבוהן ברגל ימין נדבקה ועוד אצבע באותה רגל והחלטתי לטפל לפני שיהיה מאוחר, כיום אני מטפלת בפטרת בשיטת לייזר מה שהעלים את הפטרת משתי הציפורניים שנדבקו ברגל ימין . הטיפול נמשך כבר קרוב לחצי שנה ואני לא רואה שיפור בבוהן עם הפטרת הרצינית ברגל שמאל. האם הציפורן סתם עקשנית כמו שהפדיקוריסטית טוענת או שהשיטה לא טובה באמת?... אני טסה עוד חודש בערך לטיול בחול וכל מה שאני חושבת עליו זה הכפות רגליים הנוראיות שלי ומתבאסת נורא מהפטרת. יש משהו נוסף שאת ממליצה לי לעשות במקביל לטיפול בלייזר שיוכל להעלים את הסיוט מהר יותר או לפחות לנסות?..(אני משתמשת גם במישחות וטיפות שקיבלתי מהקליניקה כחלק מהטיפול) בנוסף הכפות רגליים שלי לא יפות ונורא יבשות תמיד אבל אני מטפחת אותם כמה שאפשר בעזרת קרמים ושיוף העור הקשה. אני יודעת שלא בריא ולא טוב לישון עם גרבים אבל אין לי ברירה כי אני סובלת מהזעת יתר בכפות הרגליים בנוסף לכול וקשה לי להיות בלי כי זה סופג לי את הזיעה וזה גם מה שמונע ממני ללכת עם נעליים פתוחות (בנוסף לזה שהם נורא לא יפות ומורידות לי את הביטחון מאוד).... הבעיה שלי של כפות הרגליים הפכה כבר לסיוט אצלי וזה מפריע לי נפשית כבר. לאחר ששמעת את כל הסיפור אשמח אם תתני לי עצות מה לעשות כדי שיהיה יותר טוב... אלף תודות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפות רגליים סיוטיות
אורנה רז05/10/2008אור שבוע טוב
אני מבינה מאד את התסכול שלך,לדעתי בעית ההזעה בכפות הרגליים היא זאת שגורמת לפטרת,העובדה שאת ישנה עם גרביים לא ממש מסייעת כי פטריות אוהבות חום,לחות וחושך וזה בדיוק מה שאת מספקת להם.
סכה מהתיאור שלך נראה שאת עושה כל מה שאפשר אין טעם כרגע להעמיס דברים נוספים עד שלא תמצי את טיפול הלייזר והמשחות הנלוות אליו,אני מבינה שביתר האצבעות כן יש שיפור,הבוהן כנראה עקשנית יותר - הידעת שברפואה הסינית הבוהן מיצגת את הראש והלחץ שלך מהמצב לא עוזר לריפוי .במידה ולא תראי שיפור בבוהן תוכלי לחשוב על אופציות נוספות,לעיתים טיפול מסויים עוזר והאחר פחות.
אני מציעה שתורידי מעט לחץ מהרגליים,סעי לטיול בחול איני יודעת לאן אבל אולי מזג האוויר והשינוי יעשה רק טוב.
תני צאנס לטיפול - אם לא ישתפר חזרי אלינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי את הפתרון הבא:
דנה.א.11/10/2008היי אור, תנסי את הפיתרון הבא : פילינג ומשחה מיוחדים של קלמטיס- זה שייך לחברת סיאל זה עובד פשוט נהדר. כי זה על בסיס שמנים ארומתיים ללקוחה שלי היה בדיוק את אותו הסיפור שאת מספרת מכרתי לה את הערכת טיפולים ןעכשיו אחרי חודש יש שינוי עצום. אם תרצי אתן לך לדבר איתה אם שמת לב אני גם כתבתי כאן בפורום לגבי הקרם רגליים שלהם שהוא פשוט נהדר. תדברי איתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטרת בציפורניים
אילנה כסיף11/10/2008הי אור, אני מבינה שכבר ניסית הכל חוץ מכדורים - כי זה פוגע בכבד- אני, כמובן , לא נציגה של חברת תרופות אבל אם ניסית הכל חוץ מ... אז אולי הגיע הזמן. חשוב שתדעי שכדורים במרשם מחייבים בדיקת תפקודי כבד משום השיש סיכוי של 1 ל- 50,000 שהכבד יפגע. נכון, לא נעים להיות האחד הזה אבל זו הפרופורציה. מכיוון שכברת עברת את כל הטיפול הקונבנציונלים והלא קונבנציונליים, אני מצטרפת להמלמה של גב' אורנה רז. סעי לחו"ל תנוחי, תחליפי אוירה, תרוקני את הראש וכשתחזרי חישבי שוב על האופציה של רופא עור.
שתהיה לך נסיעה טובה ושנה מוצלחת ובריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי..
אור14/10/2008תודה ומאיפה אני משיגה את זה ומה העלות?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך היה בחו"ל?
אילנה כסיף19/10/2008נהנית? החלפת אוירה? היית אצל רופא? מה הוא אמר?
את החומרים שציינתי ניתן להשיג בכל סניפי נייל סטודיו ואצל פדיקוריסיטיות.
חג שמח. מכתבי לי מה עשית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)