מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כפות רגליים סדוקות ויבשותורד10/10/2008
לאורנה שלום! כפות רגליי במצב מחריד ביותר . יש לי סדקים רבים ועמוקים עד כאבו לעיתים אינני יכולה לדרוך על הרגל. העור מסביב עבה ויבש ויש מסביב לכף הרגל שכבה לבנה ומחוספסת.העור בכף הרגל שחור ואני אובדת עצות .מצב זה נמשך שנים רבות ואינני יודעת מה עליי לעשות.ניסיתי המון סוגים של קרם,ישנתי עם גרב ספוגה בקרם,הייתי בטיפולים אצל פדיקוריסטית אך כעבור מספר ימים המצב חזר על עצמו.הגעתי למצב שאינני יכולה לעמוד על כפות רגליי. אני עושה לעצמי פדיקור לעיתים קרובות אך ללא הועיל.בנוסף לכאב מהסדקים כף רגלי נראית מכוערת ביותר ואני מתביישת לחשוף אותה .האם יש טיפול שיכול לפתור בעיה זו או שעליי להיראות מוזנחת לתמיד? {גם הקרמים הרפואיים שרופאים המליצו לא הועילו} הלוואי שאקבל ממך תשובה שתוכל לעזור לי ואם זה יהיה לטווח ארוך אז את "גדולה מהחיים". אודה לך על תשובתך מורד המיואשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפות רגלים יבשות
אילנה כסיף11/10/2008ורד שלום,
ני מבינה ממה שכתב שאת עושה לעצמך פדיקור בבית כי הטיפול אצל הפדיקוריסטית לא הועיל.
בואי נתחיל מהתחלה.
עליך ללכת לטיפול פדיקור שמטרתו הסרת העור הקשה מכף הרגל. בקשי שעיעשו את הטיפול ללא סכינים. היסבה לכך היא שככל שנחתוך יותר עור הגוף יחזיר לעצמו את שכבת ההגנה ויעבה אותה- לכן תבקשי פדיקור ללא סיכין. זה טיפול שלפחות בהתחלה תצטרכי לבצע אחת לשלשוה שבועות עד חודש.
במשך החודש, כטיפול משלים בבית, לפחות פעמיים בשבוע, עליך לקרצף את כפות הרגלים בזמן המקלחת עם אבן פומיק או משייף טוב לכף הרגל. לאחר ניגוב הרגלים כשהרגלים עדין לחות, מרחי קרם רגלים על בסיס חמאת שיאה - לי יש ניסיון טוב מאד עם קרם רגלים קאלוס תרפי של OPI.
את לא תאמיני אבל זה יוציא אותך מסדקים.
אני עצמי סבלתי רבות מסדקים ברגלים והיום, תודה לאל, אין להם זכר.
כל הסוד זה להתמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)