מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פדיקור רפואיאפרת16/10/2008
שלום,אני אפרת ואני מעוניית ללמוד פדיקור רפואי אצל מורה פרטי,שמעתי שבתי הספר לפדיקור לא טובים ולכן רציתי לדעת אם מישהו מכם יכול להמליץ לי על מורה אישי לפדיקור רפואי\?? תודה רבה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימוד פדיקור רפואי-אפרת
אפרת16/10/2008היתי ממליצה לך על אלי לב-מניסיון אישי אחד המומחים בתחום הפדיקור רפואי ומורה טוב,אני בעצמתי למדתי אצלו ושתדעי לך שמאוד הצלחתי כשהתעסקתי בזה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפדיקור רפואי
אורנה רז16/10/2008אני לא יודעת באילו בתי ספר ביקרת,אני עצמי מלמדת בשלושה ומכירה עוד כמה וכמה אחרים.
אני יכולה לתת לך שמות של בנות שלמדו פדיקור בבתי ספר עובדות ומתפרנסות בכבוד ואף יותר מזה.
בכל מקצוע הלימודים הם הצעד הראשון וגם הם תלויים ברצינות התלמידה,לא אחת אני פוגשת בנות שמשלמות במיטב כספן אך לא מגיעות לשיעורים,לא מתאמנות לא דואגות להביא אנשים לאימון ומסימות את הקורס מלאות טענות כרימון.
אני באופן אישי מזמינה אותך לבוא לשיעור ניסיון ,להתרשם,לשוחח עם הבנות כך שתוכלי לקבל התרשמות אישית שלך ולקבל את ההחלטות הנכונות לך.
נתון אחד לסיום ברשת נייל סטודיו בה אני מלמדת על פי סטטיסטיקה 85% מהבנות עובדות במקצוע נתון המדבר בפני עצמו.
כרגע מתקיים קורס אחרי הצהרים בימי שלישי החל משעה 1700 בסניף רעננה.
ישנם גם קורסי בוקר המועברים על ידי מורה מדהימה בשם חני ועוד רבים אחרים את מוזמנת להתקשר לפרטים נוספים.
מקווה שתקבלי את ההחלטה הנכונה לך שתוכלי להפיק את המקסימום מהמקצוע.
מועדים לשמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)