פדיקור רפואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פדיקור רפואי
    אפרת
    16/10/2008

שלום,אני אפרת ואני מעוניית ללמוד פדיקור רפואי אצל מורה פרטי,שמעתי שבתי הספר לפדיקור לא טובים ולכן רציתי לדעת אם מישהו מכם יכול להמליץ לי על מורה אישי לפדיקור רפואי\?? תודה רבה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פדיקור רפואי

הוספת תגובה

• לימוד פדיקור רפואי-אפרת

אפרת
    16/10/2008

היתי ממליצה לך על אלי לב-מניסיון אישי אחד המומחים בתחום הפדיקור רפואי ומורה טוב,אני בעצמתי למדתי אצלו ושתדעי לך שמאוד הצלחתי כשהתעסקתי בזה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פדיקור רפואי

אורנה רז
    16/10/2008

אני לא יודעת באילו בתי ספר ביקרת,אני עצמי מלמדת בשלושה ומכירה עוד כמה וכמה אחרים.
    אני יכולה לתת לך שמות של בנות שלמדו פדיקור בבתי ספר עובדות ומתפרנסות בכבוד ואף יותר מזה.
    בכל מקצוע הלימודים הם הצעד הראשון וגם הם תלויים ברצינות התלמידה,לא אחת אני פוגשת בנות שמשלמות במיטב כספן אך לא מגיעות לשיעורים,לא מתאמנות לא דואגות להביא אנשים לאימון ומסימות את הקורס מלאות טענות כרימון.
    אני באופן אישי מזמינה אותך לבוא לשיעור ניסיון ,להתרשם,לשוחח עם הבנות כך שתוכלי לקבל התרשמות אישית שלך ולקבל את ההחלטות הנכונות לך.
    נתון אחד לסיום ברשת נייל סטודיו בה אני מלמדת על פי סטטיסטיקה 85% מהבנות עובדות במקצוע נתון המדבר בפני עצמו.

כרגע מתקיים קורס אחרי הצהרים בימי שלישי החל משעה 1700 בסניף רעננה.
    ישנם גם קורסי בוקר המועברים על ידי מורה מדהימה בשם חני ועוד רבים אחרים את מוזמנת להתקשר לפרטים נוספים.
    מקווה שתקבלי את ההחלטה הנכונה לך שתוכלי להפיק את המקסימום מהמקצוע.

מועדים לשמחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו