בוהן חודרנית + פטרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוהן חודרנית + פטרת
    רועי
    20/10/2008

היי אני זקוק לעצה טובה אני בן 31 ואני וסובל לסירוגין מציפורן חודרנית ופטרת נלווית בבוהן רגל שמאל וימין עוד מהצבא בעבר סבלתי בבוהן ימין אבל עקב עקירה של כל הציפורן ע"י כירורג צבאי היא צמחה עקום וצהובה כיום אין מה לעשות לגביה. כיום בבוהן שמאל יש לי פטרת וציפורן חודרנית , אני מתעתד ללכת בקרוב לכירורג כדי שיוציא חלק קטן מצד הציפורן השמאלית השאלה מה לעשות אח"כ האם לקחת כדורים , למרות שמספרים שיש סכנה לפגיעה בכבד וצריך בדיקות דם לעתים קרובות, הכדורים כלולים בסל התרופות מה אחוז יעילות ? האם אני צריך פדיקוריסט רפואי כדי שירים לי את הציפורן שתגדל ישר ולמעלה? מה זה פודיאטור, והאם אני צריך לקבל ממנו חוות דעת רפואית בנושא? האם יש פתרון נוסף מלבד לייזר ( הלכתי לשם אמרו שטיפול יקח חודש והחלמה שנה שלמה-ויתרתי)? עד היום טופלתי ע"י רופא עור + כירורג מקופ"ח בלבד האם ביטוח רפואי פרטי משתתף בעלויות של פדיקוריסט רפואי? אודה לתשובות אפילו לחלק מהשאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוהן חודרנית + פטרת

הוספת תגובה

• בוהן חודרנית+פטרת

אורנה רז
    20/10/2008

חג שמח
    איזו הפגזה - בוא נתחיל לאט לאט.
    לאור הנסיון שלך שלא נתן תוצאות מקוות הייתי ממליצה לך:
    א. לגשת להתיעצות עם פודיאטור - הם מתמחים רק בכף הרגל וככאלה הם בדרך כלל מאד מקצוענים.
    במרבית קופות החולים יש פודיאטור חפש בספר הקופה,כך שלפחות הביקור מכוסה.
    ב. במקביל לחפש פדיקוריסטית טובה באזור מגוריך,אינ יודעת היכן אתה גר ולנסות טיפול שמרני בציפורן החודרנית.
    ג. לגבי הכדורים - סיכויי הפגיעה הם 1:50.000 ,אך ממליצה לחכות ולנסות טיפות לפטרת.
    ד. לסיכום בכל מקרה אין לדעתי ומנסיוני פתרונות פלא יש להיות מתמידים ונחושים עד למציאת חבילת הטיפול המתאימה לך.

לאחר שתקבל את חוות הדעת אתה מוזמן לחזור ולהתיעץ שוב ואנסה להדריך אותך לדרך הטובה ביותר לך.
    בינתיים הייתי מתחילה בטיפות לטיפול בפטרת וטיפול שמרני בציפורן החודרנית.

בהצלחה וגמר חתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פדיקורסטית

רועי
    22/10/2008

אורנה אני מוקיר תודה על המענה המהיר לשאלותיי אני גר בפתח תקווה ואני לא מכיר פדיקוריסטית תוכלי להמליץ לי על אחת בסביבה? תודה רבה רועי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרועי

אורנה רז
    22/10/2008

יש לי מישהיא מעולה,אשלח לך מאוחר יותר את מספר הטלפון שלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרועי

אורנה רז
    22/10/2008

רצ'ב מספר טלפון של פדיקוריסטית מעולה,שמה אלונה באום למיטב ידיעתי היא עובדת בפתח-תקוה
    הפלאפון: 050-7602903

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו