מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובלתח.16/11/2008
בעקב כף הרגל אני סובלת מעור קשה במיוחד, מיותר לציין שניסיתי כמעט את כל המשחות הרפואיות והקובנציונליות וכן תמציות ארומטיות כאלה ואחרות, וללא הועיל. מכיוון שאני כבר מומחית בהסרת העור (פדיקור) אני מסיכרה כמעט כל שבוע שכבה עצומה של עור קרני קשה שנראה כמו שבבי פלסטיק. התופעה מלווה בעיקצוץ טורדני עד כדי הרגשה של נעיצת מסמר, ורק אחרי הסרת השכבה הקשה אני מרגישה הקלה. רופא עור לקח דגימה ואמר שאין התפתחות פטרייתית. לא מבינה ממה זה נובע? לאחר הסרת העור נראה כאילו העור מודלק מבפנים.(שכבה לבנה). איך נפטרים מהמחלה הזאת? אני פשוט מקנאה באנשים שיש להם עקב ורוד ונורמאלי, למה העקבים שלי נראים כאילו הדביקו עליהם משטח פלסטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסובלת
אורנה רז17/11/2008אני מבינה את התסכול שלך,לצערי אין לי איזו תשובת פלא וחסרים פרטים.
האם את סובלת מעודף משקל,עוסקת הרבה בספורט,מסתובבת יחפה ,בעיות גב
אולי כדאי לפנות לפודיאטור (מוממחה לכף הרגל) מצוי בכל קופות החולים להתיעצות.
במידה ולא יתן לך מענה לפחות לתופעה אולי כדאי לבדוק ברפואה האלטרנטיבית ( רפלקסולוגיה ) אולי קשור למשהו פנימי.
מצטערת שאין לי תשובת פלא - אשמח אם תעדכני אותנו בתוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)