שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מורן
    20/11/2008

אני נוהגת ללכת עם עקבים. בזמן האחרון יש לי כאבים בקרבת אצבעות הרגליים במיוחד אחרי עמידה ממושכת. אני לא מתכוונת לוותר על העקבים. האם אפשר לקבל המלצה לטיפול מקומי או לטיפול לבליעה שירגיע לי את הכאבים? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כאבים באצבעות

אילנה כסיף
    20/11/2008

שלום מורן, האם הכאבים תוקפים אותך בשעות מסויימות של היום או ברגע שאת נועלת את הנעליים? למיטב ידיעתי, אין קרם טיפוח אשר פותר בעיות של כאבים ספציפית באצבעות. אם יש חיכוך בין האצבעות ועקב כך נובע הכאב יש קרם מצויין שנקרא כיסוי כפול של OPI אשר מונע את החיכוך הזה בעזרת מיקרו פולימר ויתכן שזה יקל על הכאבים.
    פתרון נוסף הוא פשוט ללכת לעבודה עם שני זוגות נעלים - כשאת רוצה להראות אטרקטיבית - העלי את נעלי העקב כשאת לא ממש חייבת לקום או להסתובב - נעלי נעלים רחבות ונוחת. בארה"ב מקובל ללכת עד למשרד עם נעלי הליכה נוחות ובמשרד להחליף לנעלי עקב.
    כתבי לי מה אימצת מהעצות - אם בכלל.
    להתכתב, אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו