מכונת שיוף kupa

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכונת שיוף kupa
    קציעה
    26/11/2008

תודה על הטלפונים(-: רציתי לשאול אותך,יש לי את מכונת השיוף של קופה 3000, כשקניתי אותה זה הגיע לי עם 2 חלקים נילווים (ראשי שיוף) אחד מחודד והשני עדול ועליו מרכיבים כמין משייף חד פעמי שבו אני יוכל לשייף את הציפורן.. השאלה שלי היא כזו.. יש המון סוגים של ראשים האם את יכולה לתת לי הסבר מה כל אחד ולמה הוא מיועד בדיוק? אני כעת רוצה להכניס לספא בו אני עובדת בחו"ל את הערכה הטיפולית של קארט לפטרת בציפורניים, כל לקוחה שתבוא אני רוצה לשייף לה את הציפורניים בעזרת המכשיר ממש להגיע לשיכבה דקה ואז לשים את החומר המטפל שזה הטיפות והקרם... האם זו הדרך הנכונה? אם לא,אז תתני לי עיצה בבקשה. תוכלי להמליץ לי על עוד חומרים יעילים שאני יכולה להוסיף? כמו כן יש לי לקוחה שהעור מסביב לציפורניים בידיים מאוד מאוד רגיש אני מאוד ניזהרת לעשות לה מניקור עדין, אבל מה שקורה לה אחרי יומיים כל העור שלה מתקלף, וכביכול ניפצע, מה אני יכולה להציע לה? האם הסי גארד של תפוח יכול לעזור? ממה נובע התופעה הזו? סליחה על כל השאלות.. ותודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכונת שיוף kupa

הוספת תגובה

• לקציעה

אורנה רז
    27/11/2008

שימי לב ששאלתך מופיעה פעמיים עניתי על אחת. יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו