מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערב טובקציעה27/11/2008
תודה על האינפורמציה.. שתי שאלות נוספות, 1.מה עושים ברגע שיש פטריות בציפורניים של הידיים?(אם הלקוחה עדיין רוצה לשים לק על הציפורן) 2.ברגע שציפורן משנה צבע לחום ...במקום הגוון הורוד הטיבעי..-קשה מאוד לשים צבע בגלל שכל צבע אחרי יום מקבל גוון שונה לגמרי לדוגמא צבע לק לבן מתקבל כאפור, וורוד מתקבל כסגול... מה אפשר לעשות בכזה מצב? בעזר"ה שבוע הבא אני יתחיל לטפל בקליינטיות שלי עם המוצרים של חברת קארט לפטרת... אני יידע אותך מה קורה. עוד משהו שדיי מפריע לי זה,שאני לא יכולה להישאר עם לק על הציפורניים בגלל האציטון.. פעם יצא לי להיות באיזה מכון בארץ שעשו עם איזה מכונה קישוטים-שמנו את כל היד במכונה ודרך תוכנת מחשב זה מקשט את הציפורן..בכל מקרה רציתי לדעת אם יש איזה שהוא דרך להישאר עם לק?או שבחרתי במקצוע שהסנדלר הולך יחף...(-: (לא תמיד כמובן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקציעה
אילנה כסיף28/11/2008שלום קציעה,
ללקוחה שיש פטרת בציפורן לא מומלץ למרוח לק אלא לבצע פרוצדורה של טיפול בפטרת - להסיר מיטב יכולתך את לוחית הציפורן מעל המיטה ולנקות את האזור הנגוע ככל שאת יכולה וכן להמליץ על המשך טיפול בבית. אם בכל זאת את מתעקשת למרוח לה לק מרחי ראשית לק בסיס של OPI שהוא בצבע לבן ונותן לציפורן מראה אחיד - כך שצבע הפטריה יטושטש. ומעליו מרחי לק בשתי שכבות- הקפידי על לק במראה אטום ולא שקוף.
לגבי הבעיה שהלק מתקלף לך- עשי בניה בג'ל צבעוני (IBD)- כך הבניה לא תימס וציפורנייך יראו מסודרות וצבעוניות עד למילוי.
ותמיד תזכרי שרק סנדלר טיפש הולך יחף, סנדל חכם הולך עם הנעלים הכי טובות בשוק!!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קציעה01/12/2008איך נקרא הלק של opi לק בסיס של OPI שהוא בצבע לבן ?(באנגלית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהRIDGE FILLER
אילנה כסיף02/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי לק
קציעה10/12/2008מה זה הלק בסיס של opi? איך זה ניקרא בחברה.? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)