ערב טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערב טוב
    קציעה
    27/11/2008

תודה על האינפורמציה.. שתי שאלות נוספות, 1.מה עושים ברגע שיש פטריות בציפורניים של הידיים?(אם הלקוחה עדיין רוצה לשים לק על הציפורן) 2.ברגע שציפורן משנה צבע לחום ...במקום הגוון הורוד הטיבעי..-קשה מאוד לשים צבע בגלל שכל צבע אחרי יום מקבל גוון שונה לגמרי לדוגמא צבע לק לבן מתקבל כאפור, וורוד מתקבל כסגול... מה אפשר לעשות בכזה מצב? בעזר"ה שבוע הבא אני יתחיל לטפל בקליינטיות שלי עם המוצרים של חברת קארט לפטרת... אני יידע אותך מה קורה. עוד משהו שדיי מפריע לי זה,שאני לא יכולה להישאר עם לק על הציפורניים בגלל האציטון.. פעם יצא לי להיות באיזה מכון בארץ שעשו עם איזה מכונה קישוטים-שמנו את כל היד במכונה ודרך תוכנת מחשב זה מקשט את הציפורן..בכל מקרה רציתי לדעת אם יש איזה שהוא דרך להישאר עם לק?או שבחרתי במקצוע שהסנדלר הולך יחף...(-: (לא תמיד כמובן)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערב טוב

הוספת תגובה

• לקציעה

אילנה כסיף
    28/11/2008

שלום קציעה,
    ללקוחה שיש פטרת בציפורן לא מומלץ למרוח לק אלא לבצע פרוצדורה של טיפול בפטרת - להסיר מיטב יכולתך את לוחית הציפורן מעל המיטה ולנקות את האזור הנגוע ככל שאת יכולה וכן להמליץ על המשך טיפול בבית. אם בכל זאת את מתעקשת למרוח לה לק מרחי ראשית לק בסיס של OPI שהוא בצבע לבן ונותן לציפורן מראה אחיד - כך שצבע הפטריה יטושטש. ומעליו מרחי לק בשתי שכבות- הקפידי על לק במראה אטום ולא שקוף.
    לגבי הבעיה שהלק מתקלף לך- עשי בניה בג'ל צבעוני (IBD)- כך הבניה לא תימס וציפורנייך יראו מסודרות וצבעוניות עד למילוי.
    ותמיד תזכרי שרק סנדלר טיפש הולך יחף, סנדל חכם הולך עם הנעלים הכי טובות בשוק!!!!
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

קציעה
    01/12/2008

איך נקרא הלק של opi לק בסיס של OPI שהוא בצבע לבן ?(באנגלית)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• RIDGE FILLER

אילנה כסיף
    02/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי לק

קציעה
    10/12/2008

מה זה הלק בסיס של opi? איך זה ניקרא בחברה.? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו