עור קשה ברגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור קשה ברגליים
    ליאל
    10/12/2008

אני בחורה בת 21 סובלת מעור קשה ברגליים ,שאלתי היא האם אפשר לפתור את זה על ידי משחות מיוחדות לרגליים.? אם כן אילו משחות ? פשוט הפדיקור נורא מדגדג לי ואני לא יכולה לסבול את הדיגדוג מלבד זאת זה ממש ממכר ומחייב אשמח לקבל תשובה מקיפה לגבי משחות או טיפולים אחרים יש לי מין מכשיר כזה שאמור לקלף את העור הקשה אבל הוא לא ממש מועיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור קשה ברגליים

הוספת תגובה

• מומלץ ביותר -קרם רגליים של סיאל

ליאת
    27/12/2008

היי ליאל, ראיתי מה שכתבת לגבי עור יבש מאוד בכפות הרגלים שמי ליאת ואני פדיקוריסטית 19 שנה, היו לי לקוחות שסבלו מרגליים סדוקות עד דם חיפשתי קרם מתאים שיעזור להם (אחת הלקוחות שלי ממש בכתה ממצב הרגליים) באחד הכנסים לקוסמטיקה הכרתי את חברת סיאל התחלתי להשתמש בעצמי בקרם משי והוא עשה לי פלאים. נתתי אותו ללקוחה זו שסיפרתי לך עליה וזה פשוט נפלא- עד כדי כך שבעלה ביקש שהוא רוצה להמליץ ולספר על הקרם. אני יודעת קשה למצוא משהו באמת טוב וזה מתסכל לכן בהמלצה חמה מאוד זה מעולה והמלצתי כאן לעוד פדיקוריסיטת מהאתר (מאיה) בהצלחה תספרי לי עוד שבועיים על התוצאות חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן אפשר לקנות אותו?

סיגלי
    27/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אתן לך את המספר של החברה ותבררי

ליאת
    04/01/2009

במידה ואת לא פדיקוריסיטית הם יפנו אותך לפדיקוריסטית באיזור מגוריך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום סיגל

אילנה כסיף
    31/12/2008

קודם כל עליך לדעת שלעור קשה ברגלים יש טיפול ואפילו טיפול כיפי והוא כזה שבאמת עובד (מניסיוני האישי). במקלחת לפחות פעמים בשבוע שייפי את העור הקשע עם אבן או עם FOOT FILE של חברת OPI (שהיתרון שלה הוא שיש לו שני צדדים צד גס להסרת העור הקשה וצד עדין להחלקה)בצאתך מהמקלחת נגביא את הגוף וגם את הרגלים ומרחי מיד קרם רגלים קאלוס תרפי - (כשמו כן הוא - טיפול לעור יבש). הקרם עשיר בחמאת שיאה, מינרלים, תמציות צמחים וויטמינים אשר יזינו את העור וימנעו אותו מלהתיבש ולהשבר. הקפידי על מריחת קרם זה מדי יום (ללא קשר למקלחת). ניתן למרוח את הקרם גם בבקר ( כי בערב אני עיפה מדי) ולא מחליקים איתו(!). ניתן להשיג אצל פדיקוריסטיות מורשות . את תראי תוצאות כמעט מידיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו