מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בנושא פדיקור ללא סכיניםמאיה18/12/2008
שלום רב, 1. שאלה ראשונה לגבי אבקת התפחה. יש לי איזו אבקת התפחה שמערבבים אותה עם מים פושרים מורחים על העור היבש תוך "אריזה" בניילון ניצמד. האם החומר הזה יעיל לריכוך העור היבש?האם רצוי לפני כן להשרות את הרגל במים עם סבון ומלח? האים ניתן להסרה בעזרת ראש שיוף מתחלף? אני פדיקוריסטית ואינני משתמשת בסכין אלא רק בשיוף. עד עכשיו לא השתמשתי באבקת התפחה ולפעמים קצת קשה להיפטר מהעור הקשה. 2. רציתי לדעת, במקרה של עור יבש עם סדקים, תמיד מפריע לי שבסיום הטיפול עדיין רואים את הסדקים. אני מורחת על כף הרגל של הלקוחה קרם עשיר מיוחד לעור סדוק ויבש וזה קצת מזין ומטשטש את הסדקים. שאלתי היא קודם כל להיות בטוחה, שמן הסתם, בטיפול פדיקור אין אפשרות להעלים סדקים אחרת אנחנו צריכים לחדור לעומק הרגל מה שברור שלא עושים ודבר שני האם ישנה אפשרות להיפטר איכשהו ומתי שהוא מהסדקים האלה? אני פדיקוריסטית ושאלותי נוגעות לגבי לקוחות. תודה מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנושא פדיקור ללא סכינים
אורנה רז20/12/2008מאיה שלום
פדיקור ללא סכינים הוא מושג רחב היום מאחר ולכל חברה המיצרת חומר שנועד לפדיקור יבש יש הוראות עבודה שונות עפ'י מרכיבי ואופן הפעולה של החומר.
לגבי החומר שאת עובדת איתו את צריכה לדאוג להשתתף בהדרכה של החברה כדי לדעת כיצד מוממלץ לעבוד עם החומר כדי להגיע לתוצאות.
לדאלתך השניה - אכן לא בכל טיפול ניתן להעלים את כל הסדקים אך כמובן שבעבודה עם סכינים ניתן להגיע לתוצאות מדהימות .כדי להפטר מהתופעה או לפחות למתן אותה באופן משמעותי חייבים לרתום את הלקוחות להקפיד לא ללכת יחפים,להשתדל לרדת במשקל אם יש בעיה כזו וכמובן למרוח קרם מיוחד לסדקים המכיל חומרים טיפוליים פעילים.מריחת סתם קרם שמן זו ברכה לבטלה.
הקרמים עלור סדוק ויבש הם מגוונים - קרם לבן של נייל סטודיו,פדי מדי של בי נטורל,הידרה של היפנוטיק ועוד.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה מצויינת
ליאת24/12/2008השתמשי בקרם רגליים משי ויטמין אי של חברת סיאל הוא עובד נפלא אני משתמשת בו בכמויות פדיקוריסטית מחיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו אבקה?
שרית11/01/2009היי מאיה ראיתי את ההודעה שלך ואני מבולבלת גם אני רכשתי אבקה לריכוך העור אבל אותי לימדו בהדרכה שצריך לערבב עם ג'ל וזה מוריד כמויות גדולות מאד של עור יבש-אני מאד מרוצה האם נראה לך ששתינו מתכוונות לאותה אבקה (ורדרדה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)