פדיקור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פדיקור
    מאיה
    22/12/2008

יום טוב לכולן

היתה לי לקוחה שבאה עם רגליים במצב נוראי כתוצאה מטיפול בסכינים (תער וגרדו). טיפלתי לה ברגליים ללא סכינים (כמו שאני עושה תמיד) והיא יצאה ממני עם כפות רגליים חלקות ומקסימות.

הסברתי לה שהיא צריכה לבוא, לפחות בהתחלה, בצורה מסודרת כדי שנוכל לטפל ברגליים עד שיגיעו למצב נורמלי ואז אפשר לרווח את הטיפולים.

היא ביקשה לבוא בעוד שבועיים. שאלתי היא האם זה מוקדם מדי לעשות שוב טיפול אחרי שבועיים אפילו במצבה או שזה רצוי ואח"כ אפשר לרדת לפעם בשלושה או אפילו ארבעה שבועות?
    אני לא רוצה שהיא תבוא מהר מדי ושבמקום לשפר את המצב הוא יורע.

אודה על תשובה מהירה

מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פדיקור

הוספת תגובה

• למאיה

אורנה רז
    23/12/2008

אני חושבת שפעלת בהגינות ובסדר גמור מאד מקובל לבנות תוכנית טיפולית ללקוחה.
    לא הכתבת לה הצעת לה ולאור התוצאות הטובות שהשגת היא שיתפה איתך פעולה אין כל בעיה במרווח של שבועיים כשיש צורך בכך.בהמשך אם תמצאי לנכון ניתן להגדיל את המרחקים בין טיפול לטיפול.לעיתים יש רגליים שרק טיפול דו חודשי יכול לשמר אותן במצב תקין.ההחלטה עד כמה להשקיע ברגליים זו לעולם החלטה של הלקוחה כמובן תלוי בהצלחתך במתן תוצאות טובות כמו שעשית כאן.
    כל הכבוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פדיקור

מאיה
    23/12/2008

תודה אורנה על תשובתך המהירה והנעימה. כנראה שאקבע לה בעוד שבועיים מכיוון שאם לא אני חוששת שהיא תתפתה שוב להשתמש בסכינים וזה עשה לה שם בלגן לא נורמלי. אני לוקחת על פדיקור באופן רגיל 70 ש"ח. אצלה עבדתי על על כפות הרגליים, בלי ציפורניים, שעה וחצי. האם מקובל לקחת על טיפול כזה שהוא יותר ארוך וקשה יותר כסף? במקרה שלה לקחתי גם כן רק 70 ש"ח אז מאוחר מדי לבקש יותר אבל שאדע לפעם הבאה. תודה ויום נפלא מאיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו