מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פדיקורמאיה22/12/2008
יום טוב לכולן
היתה לי לקוחה שבאה עם רגליים במצב נוראי כתוצאה מטיפול בסכינים (תער וגרדו). טיפלתי לה ברגליים ללא סכינים (כמו שאני עושה תמיד) והיא יצאה ממני עם כפות רגליים חלקות ומקסימות.
הסברתי לה שהיא צריכה לבוא, לפחות בהתחלה, בצורה מסודרת כדי שנוכל לטפל ברגליים עד שיגיעו למצב נורמלי ואז אפשר לרווח את הטיפולים.
היא ביקשה לבוא בעוד שבועיים. שאלתי היא האם זה מוקדם מדי לעשות שוב טיפול אחרי שבועיים אפילו במצבה או שזה רצוי ואח"כ אפשר לרדת לפעם בשלושה או אפילו ארבעה שבועות?
אני לא רוצה שהיא תבוא מהר מדי ושבמקום לשפר את המצב הוא יורע.
אודה על תשובה מהירה
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאיה
אורנה רז23/12/2008אני חושבת שפעלת בהגינות ובסדר גמור מאד מקובל לבנות תוכנית טיפולית ללקוחה.
לא הכתבת לה הצעת לה ולאור התוצאות הטובות שהשגת היא שיתפה איתך פעולה אין כל בעיה במרווח של שבועיים כשיש צורך בכך.בהמשך אם תמצאי לנכון ניתן להגדיל את המרחקים בין טיפול לטיפול.לעיתים יש רגליים שרק טיפול דו חודשי יכול לשמר אותן במצב תקין.ההחלטה עד כמה להשקיע ברגליים זו לעולם החלטה של הלקוחה כמובן תלוי בהצלחתך במתן תוצאות טובות כמו שעשית כאן.
כל הכבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפדיקור
מאיה23/12/2008תודה אורנה על תשובתך המהירה והנעימה. כנראה שאקבע לה בעוד שבועיים מכיוון שאם לא אני חוששת שהיא תתפתה שוב להשתמש בסכינים וזה עשה לה שם בלגן לא נורמלי. אני לוקחת על פדיקור באופן רגיל 70 ש"ח. אצלה עבדתי על על כפות הרגליים, בלי ציפורניים, שעה וחצי. האם מקובל לקחת על טיפול כזה שהוא יותר ארוך וקשה יותר כסף? במקרה שלה לקחתי גם כן רק 70 ש"ח אז מאוחר מדי לבקש יותר אבל שאדע לפעם הבאה. תודה ויום נפלא מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)