הזעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעה
    סיגל
    22/07/2007

אני מזיעה בכף הרגל , במיוחד עכשיו בחודשים האלה,מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעה

הוספת תגובה

• הזעה

אורנה רז
    22/07/2007

הי סיגל - באופן טבעי אנחנו מזיעים יותר בקיץ ובמיוחד בכפות הרגלים בגלל ריבוי בלוטות הזיעה במקום (יותר מבכל מקום אחר בגוף).
    יש להקפיד על רחצה של כפות הרגלים
    נעילת נעלים מאווררות
    אין למרוח קרמים בבוקר,נייתן ורצוי למרוח בלילה לשמור על רגל רכה ומרוככת
    בוקר ניתן להשתמש במוצר מסדרת feet של חברת O.P.I שהינו אבקה סופגת (נטולת טלק) המכילה סיבי כותנה אורגניים הסופחים את הלחות ושומרים על כף רגל יבשה וכמובן מונעת ריחות - ניתן להשיג בכל רשתות נייל סטודיו.
    בהצלחה וקיץ נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה,עזרת לי מאוד!

סיגל
    23/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעה בכפות הרגליים

סימה
    28/07/2007

ראשית,אני תמיד שמחה להשתתף ולדעת על קיום פורום מעניין כזה..ברכות........
    אני פדיקוריסטית כבר 3 שנים ולאחרונה נחספתי למוצר מדהים בהקשר לבעייה שהוצגה שנותן פיתרון מצויין ונעים גם לריח לא נעים עקב הזיעה וגם לבעיית הזיעה.
    התכשיר הינו מסידרת המצרים של "קארט" שהם מוצרים שנמכרים אך ורק אצל מקצועיות מוצרים מעולים.הוא נקרא:"מוקוסוויט" תרסיס לכף הרגל מרססים ומורחים הוא נספג במהירות והריח שלו הוא של שמן אתרי עץ התה.
    אם תרצי צרי עימי קשר
    אגב אני רואה שממליצים פה יותר מידי על מוצרים של נייל סטודיו צר לי כי המוצרים לא ממש ברמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זעה בכפות הרגלים

אורנה רז
    29/07/2007

סימה - אין בפורום העדפה למוצרים מחברה אחת יותר מאחרים,כאשר מופנת שאלה אנחנו מסים לתת מענה הולם וראוי.
    אין ספק שקימים בשוק מוצרים נהדרים לבעיות שונות ובכללם המוצרים של חברת קארט שהינם ברמה גבוהה ויעילים.
    אין טעם לבלבל אנשים מהישוב שאינם מקצועיים במבחר רחב של מוצרים.
    אין ספק שהמוקוסוויט הינו מוצר מצוין ומתאים לבעיה כמו הפאודר של חברת O.P.I שהחומרים שלהם ברמה גבוהה ויעילים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו