מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בציפורניים בבהונות הרגלייםחגית31/12/2008
שלום, אני סוכרתית גבולית ולאחרונה אני סובלת מכאבים בציפורניים. הכל התחיל בכאב בקצה הציפורן האמצעית ברגל ימין. נראה היה שהיה שם "קוץ" ויותר מאוחר התחילה לצאת הפרשה שקופה. נשלחתי לכירורג שלא מצא כלום ושלח אותי למניקוריסטית רפואית. כשהגעתי אליה כבר הרגשתי טוב יותר אבל היה סימן של דם קרוש. היא אמרה שאין צורך בפדיקור רפואי ועשתה לי פדיקור רגיל אבל יש לי ספקות לגבי אופן טיפולה (שמה אקונומיקה במים בהם טבלה את רגליי וגזרה את הציפורניים בצורה מעוגלת - אין לי מושג אם זו דרך מקובלת). מאז ביקורי אצלה התפתחו לי כאבים בקצה כל ציפורן של הבהונות (בצד הימני של בוהן ימין ובצד השמאלי של בוהן שמאל) - על פניו אי לא רואה שום דבר, לא רואה ציפורן שמפריעה אבל הכאבים גדולים ומפריעים. קשה לי לקום מישיבה על הרצפה, כשהצדדים נוגעים אפילו קלות במשהו זה כואב וכו'. אשמח לקבל קצת חוות דעת כללית על מה שתיארתי, על מה אפשר לעשות, לאיזה רופא פונים וכד'. זה ממש מפריע לי לתפקוד. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגית יקרה שלום,
אילנה כסיף31/12/2008אני מצטערת לקרוא שאת כואבת. את בהחלט צודקת בתהיותייך. אני לא יודעת לגבי הטיפול שקיבלת כי אין מספיק מידע אבל לגבי אקונומיקה במים בהם טבלת את הרגלים זה בהחלט לא מקובל ולדעתי זה אפילו אסור. אני חושבת שכדאי בשלב הזה לגשת לרופא שעיקר התמחותו הוא כף הרגל- פודירטור. את זכאית לבקר רופא כזה דרך קופת החולים. ולהבא כשאת הולכת לבקר במכון טיפול תוודאי שמדובר בפדיקוריסטית שעברה הכשרה מיוחדת לטיפול באנשים מתוקים. תוכלי לוודא זאת בעזרת תעודה שעברה קורס לטיפול בסכרתיים בבית חולים וולפסון או בתל השומר ועל התעודה חתומה גם אגודת אי"ל.
אני מקווה שלא תכאבי עוד זמן רב ושימצא מזור לבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)