השתלמויות בינואר באזור עפולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלמויות בינואר באזור עפולה
    נועה
    31/12/2008

כמה שאלות בבקשה: 1. האם יש השתלמויות בפדיקור באזור עפולה והעמקים בינואר ? 2. בשימוש במוצרים של be natural - איך מסירים את העור הקשה לאחר הורדת ניילון נצמד ? ראיתי שציינת משייף, על איזה סוג מדובר? אבקש הסבר כדי שאוכל לרכוש את המתאים מהסוכן. 3. ניסיתי לעשות לדוד שלי פדיקור עם החומר ,השארתי לזמן הרצוי - אך לא קיבלתי את התוצאה הרצויה (חייבת לציין שהוא לא עשה פדיקור במשך שנים ויש לו בעקבים "עור של פיל" ). הוא פוחד מסכינים ולכן לא היה מוכן לעשות פדיקור. השיטה בהמסה שיכנעה אותו לנסות - אבל לאכזבתי-זה לא הסיר כמעט דבר. מה המלצתך לגבי עור ממש ממש קשה לגברים שלא עושים טיפולים ובכל זאת צריך לטפל בהם ? תודה . נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לנועה

אורנה רז
    01/01/2009

1. ב-12 בינואר אני מעבירה השתלמות על המוצרים של בי-נטורל בסניף נייל סטודיו בצק פוסט בחיפה.
    אשמח לפגוש אותך שם ואני בטוחה שתקבלי מענה לשימוש בחומר ועל אפשרויות טיפול ברגליים גבריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ,מקווה להגיע ולהכיר אותך

נועה
    03/01/2009

וללמוד על השימוש הנכון והיעיל במוצרים. אתעדכן בסניף לרישום והסבר על הגעה. תודה אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועה שלום

אורנה רז
    03/01/2009

אשמח מאד לפגוש אותך אני תמיד שמחה לחבר שם עם פנים
    להתראות בקרוב
    אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו