אורנה, בקשר לראשי שיוף, חשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורנה, בקשר לראשי שיוף, חשוב
    מאיה
    01/01/2009

שלום אורנה, מאוד מאוד רוצה לדעת היכן אפשר להשיג את אותן דיסקיות שמתלבשות על ראש אום מיוחד ואם אפשר באיזור הצפון (מחיפה ועד נהריה). גם אם אין באיזור הצפון אז בכל מקום אחר. אם ישנה מישהי בפורום שגם כן יודעת, אשמח לקבל מידע. דבר נוסף שרציתי לדעת, עד היום השתמשתי בכסא מנהלים בעל משענת גבוהה להושבת הלקוחות בפדיקור. זה נראה לי נוח בגלל האפשרות להשעין את הראש. השבוע, נשברו הרגליים של הכסא וכשהלכתי לקנות חדש נאמר לי בחנות שהכסאות האלה לא מחזיקים לאורך זמן כי ישנה בעיה עם חלוקת כובד משקל הגוף. אני אובדת עצות, איזה כיסא לרכוש? איזה כסא אידיאלי להושבת לקוחות. מוכנות לשתף אותי במה אתן משתמשות? הרבה תודה מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למאיה

אורנה רז
    01/01/2009

בקשר לראשי השיוף את יכולה להשיג בסניף נייל סטודיו אצל אילה המקסימה בצומת הצ'ק פוסט.
    בקשר לכיסא אין דעות אחידות כל אחת בוחרת מה שנוח ומתאים לה,לעיצוב החדר שלה וכו'.
    מה שאני יכולה להציע לך יש כיסא פדיקור עם רגליות מתכוננות,תיכנסי לאתר נייל סטודיו ובדקי בקטלוג מוצרים או כשתהיי אצל אילה בצ'ק פוסט היא תראה לך אותו.

מקווה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אורנה, על תשובתך

מאיה
    04/01/2009

מאוד עזרת לי. האם אפשר לדעת כמה עולה השתלמות כפי שהועלתה כאן בפורום ב-12.1? ובאיזה שעות מדובר כי אני גרה קצת רחוק. תודה, מאיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למאיה

אורנה רז
    04/01/2009

אנא התקשרי לסניף בצק פוסט ותקבלי את כל הפרטים לגבי התשלום.שעות ההדרכה הן מ-10 בבוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו