מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורנה, בקשר לראשי שיוף, חשובמאיה01/01/2009
שלום אורנה, מאוד מאוד רוצה לדעת היכן אפשר להשיג את אותן דיסקיות שמתלבשות על ראש אום מיוחד ואם אפשר באיזור הצפון (מחיפה ועד נהריה). גם אם אין באיזור הצפון אז בכל מקום אחר. אם ישנה מישהי בפורום שגם כן יודעת, אשמח לקבל מידע. דבר נוסף שרציתי לדעת, עד היום השתמשתי בכסא מנהלים בעל משענת גבוהה להושבת הלקוחות בפדיקור. זה נראה לי נוח בגלל האפשרות להשעין את הראש. השבוע, נשברו הרגליים של הכסא וכשהלכתי לקנות חדש נאמר לי בחנות שהכסאות האלה לא מחזיקים לאורך זמן כי ישנה בעיה עם חלוקת כובד משקל הגוף. אני אובדת עצות, איזה כיסא לרכוש? איזה כסא אידיאלי להושבת לקוחות. מוכנות לשתף אותי במה אתן משתמשות? הרבה תודה מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאיה
אורנה רז01/01/2009בקשר לראשי השיוף את יכולה להשיג בסניף נייל סטודיו אצל אילה המקסימה בצומת הצ'ק פוסט.
בקשר לכיסא אין דעות אחידות כל אחת בוחרת מה שנוח ומתאים לה,לעיצוב החדר שלה וכו'.
מה שאני יכולה להציע לך יש כיסא פדיקור עם רגליות מתכוננות,תיכנסי לאתר נייל סטודיו ובדקי בקטלוג מוצרים או כשתהיי אצל אילה בצ'ק פוסט היא תראה לך אותו.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אורנה, על תשובתך
מאיה04/01/2009מאוד עזרת לי. האם אפשר לדעת כמה עולה השתלמות כפי שהועלתה כאן בפורום ב-12.1? ובאיזה שעות מדובר כי אני גרה קצת רחוק. תודה, מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה
אורנה רז04/01/2009אנא התקשרי לסניף בצק פוסט ותקבלי את כל הפרטים לגבי התשלום.שעות ההדרכה הן מ-10 בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)