מחפשת פדיקור רפואי לציפורן חודרנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת פדיקור רפואי לציפורן חודרנית
    אלי
    03/01/2009

שלום רב, לאחרונה התפתחה אצלי תופעה חדשה של אדמומיות, נפיחות קלה וכאבים בצידי הציפורניים כמעט בכל אצבעות הרגליים. נאמר לי שהתסמינים דומים מאוד לציפורן חודרנית, רק שבדרך כלל הציפורן החודרנית מתפתחת בבוהן ולא בשאר האצבעות. הלכתי לפדיקוריסט רפואי, והוא גזר לי את קצוות כל הציפורניים משני הצדדים בצורת משולש פנימה, על מנת לחתוך את קצה הציפורן שכביכול חודר לעור. הוא לא שם צמר גפן מתחת לציפורניים. משום שהייתי במצוקה, הסכמתי לטיפול למרות שקראתי שאסור לגזור את הציפורניים פנימה. מאז המצב לא השתפר, וכל פעם יש החמרה של הכאבים באצבע מסויימת. בינתיים אני משרה מידי פעם את הרגליים במיים חמים, אך איני מעיזה לגזור את הציפורניים שמא אגזור לא נכון ואחמיר את המצב. יש לי הרגשה שהפדיקוריסט הזה לא ממש ידע מה הוא עושה ורק גרם לי נזק. אני דיי מיואשת מהמצב. הייתי רוצה למצוא פדיקוריסט רפואי שיוכל לעזור לי. אשמח אם תוכלו בבקשה להפנות אותי לפדיקוריסט בעל נסיון רב בטיפול בציפורן חודרנית באיזור השרון. אני גרה בקדימה. תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאלי

אורנה רז
    03/01/2009

אנא התקשרי אלי 054-5405308 כדי שאוכל לברר עימך יותר פרטים על הבעיה ולהמליץ לך על טיפול מתאים.יתכן ומצריך התיחסות יותר רצינית מאחר ובדרך כלל ציפורניים חודרניות ואדמומיות לא מופיעות באופן גורף מסביב לכל הציפורניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו