לאורנה רז ואילנה כסיף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאורנה רז ואילנה כסיף
    ירדן
    04/01/2009

אני פדיקוריסטית שלא למדה בנייל סטודיו ורציתי לדעת מדוע אתן רוב הזמן ממליצות על חברת נייל סטודיו? מבלי לפגוע (אני לא מכירה אותכן אישית אבל אתן מציינות שאתן עובדות שם) זה נראה לי משוחד ולעוד בנות שנמצאות כאן באתר ( שאני מכירה) בתקווה שלא תמחקו את ההודעה ותשיבו לי תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאורנה רז ואילנה כסיף

הוספת תגובה

• לירדן

אורנה רז
    04/01/2009

ירדן אנחנו לא נוהגות למחוק פניות בפורום אלה אם מדובר בתכתובת בוטה ואינה הולמת.
    צר לי שכך את מרגישה ,אם תעכבי אחרי התשובות הניתנות בפורום הן על ידי אילנה והן על-ידי תראי לא אחת הפניה למגוון מוצרים בעיקר כאלה ברמה גבוהה.יחד עם זאת ,אנחנו לא מתכחשות לעובדה שאנו עובדות בנייל סטודיו ובאופן טבעי נחשפות למוצרים שלהם המתחדשים חדשות לבקרים ושמרביתם מיובאים מחו'ל ,וזוכים בפרסים על היותם מוצרים פורצי דרך בטיפולי פדיקור ומניקור.
    מאחר וחרטנו על הדגל לבנות פורום ברמה הגבוהה ביותר ולאפשר למקצועיות להעניק ללקוחותיהן את הטיפולים המתקדמים ביותר בעולם. אנו מרגישות מחויבות לחשוף אותכן לטוב ביותר.
    אני בטוחה שקיימים מוצרים טובים בשוק ואף פעם לא פסלנו חומר כלשהו ואת רשאית להשתמש בכל חומר המאפשר לך להעניק ללקוחותיך את הטיפולים ברמה הגבוהה ביותר לשביעות רצונן.

שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו