מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאורנה רז ואילנה כסיףירדן04/01/2009
אני פדיקוריסטית שלא למדה בנייל סטודיו ורציתי לדעת מדוע אתן רוב הזמן ממליצות על חברת נייל סטודיו? מבלי לפגוע (אני לא מכירה אותכן אישית אבל אתן מציינות שאתן עובדות שם) זה נראה לי משוחד ולעוד בנות שנמצאות כאן באתר ( שאני מכירה) בתקווה שלא תמחקו את ההודעה ותשיבו לי תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירדן
אורנה רז04/01/2009ירדן אנחנו לא נוהגות למחוק פניות בפורום אלה אם מדובר בתכתובת בוטה ואינה הולמת.
צר לי שכך את מרגישה ,אם תעכבי אחרי התשובות הניתנות בפורום הן על ידי אילנה והן על-ידי תראי לא אחת הפניה למגוון מוצרים בעיקר כאלה ברמה גבוהה.יחד עם זאת ,אנחנו לא מתכחשות לעובדה שאנו עובדות בנייל סטודיו ובאופן טבעי נחשפות למוצרים שלהם המתחדשים חדשות לבקרים ושמרביתם מיובאים מחו'ל ,וזוכים בפרסים על היותם מוצרים פורצי דרך בטיפולי פדיקור ומניקור.
מאחר וחרטנו על הדגל לבנות פורום ברמה הגבוהה ביותר ולאפשר למקצועיות להעניק ללקוחותיהן את הטיפולים המתקדמים ביותר בעולם. אנו מרגישות מחויבות לחשוף אותכן לטוב ביותר.
אני בטוחה שקיימים מוצרים טובים בשוק ואף פעם לא פסלנו חומר כלשהו ואת רשאית להשתמש בכל חומר המאפשר לך להעניק ללקוחותיך את הטיפולים ברמה הגבוהה ביותר לשביעות רצונן.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)